Ti elsőnek milyen nemű babát szerettetek volna, és végül milyen lett? Mit szóltatok, mikor kiderült?
Figyelt kérdés
Persze, az egészség mindenek előtt, de a szíve mélyén biztos mindenkinek megvan a maga elképzelése. :)2013. máj. 21. 18:30
11/12 anonim válasza:
Én mindig is fiút akartam, a férjem először azt mondta, neki mindegy, de titkon ő is fiút szeretett volna. Első perctől úgy éreztük, hogy fiú lesz, így mikor az orvos megmondta az UH-on, meg se lepődtem. Bezzeg ha lányt mondott volna, biztos leesem az ágyról.
Most tervezzük a kistesót. A férjem megint fiút szeretne, és én sem tudom elképzelni (sose tudtam), hogy lányom legyen. De azért biztos ne halnék bele.
Egyszer azt mondták nekem, hogy az isten mentsen meg attól, hogy nekem lányom legyen. Lehet, hogy van benne igazság.
12/12 anonim válasza:
Mióta az eszemet tudom mindig arra vágytam, hogy legyen majd egy kis hercegnőm. Tipikus lányos anyuka vagyok. :-) Férjem is kislányra vágyott. És az is lett. Az ultrahangon kicsit sem lepődtem meg. Valahogyan olyan természetes, hogy lányom van. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!