Éjszaka miben altatjátok babátokat (3 hónapos)?
Figyelt kérdés
És tisztába szoktátok tenni? Persze ha kakis igen, de az nagyon ritka nálunk. Milyen pelenkát használjak, ami kibírna egy egész (22-től 7-ig) éjszaka? Csak mert amikor tisztába teszem annyira felébred, hogy alig akar visszaaludni. (vagy mi mást lehetne tenni, hogy könnyebb legyen?)2009. okt. 2. 21:30
1/7 anonim válasza:
Tedd tisztába kis fénynél,ha nagyon muszáj,nekünk a pampers és a huggis is birja egész éjjel este 7-től reggel 7-ig.
2/7 anonim válasza:
Rövid body+ rugi.
Én nem szoktam tisztába tenni éjszaka.Liberot,pamperst és huggiest is hazsnáltam már,mind bevált.
3/7 anonim válasza:
Nálunk rosszak a nyílászárók, ezért már hálózsákot is adok a body és rugi fölé. Persze, betakarni már nem szoktam ilyenkor.
Nekünk Pampers is, és Liberó is bevált egész éjjelre, 19-8ig. Sőt, vettem diszkontban "nóném" pelust, és az is kibírta!
4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. És még egy kérdés: most 5,5 kg körül van, mekkora pelust vegyek? Mert van a 3-6 kg-ig és van a 4-9 kg-ig (vagy valahogy így). Melyik milyen? Én még csak a 3-6 kg-ig vettem, mert most hízott és még nem fogyott el a pelus (ill. most fog elfogyni). Vegyek nagyobbat, vagy még kis kiszerelésben a 36-ig?
2009. okt. 2. 21:58
5/7 anonim válasza:
Harmadik vagyok. nekem az volt a tapasztalatom, hogy amikor már csak fél kiló választotta el a felső súlyhatártól, akkor kényelmesebb volt a nagyobb. Inkább 3as pelust vegyél. Ja és abból se mindegy, mert pl a Pampersből az Active Baby 3as kicsit nagyobb, mint a SleepandPlay, tehát Pampersből inkább azt vegyél. Mást még nem próbáltam, de ha elfogy a Pampers, akkor ellövöm a DMes Libero kuponjaim, aztán gondoltam, kipróbálom a Huggiest. Bár én meg vagyok a Pamperssel elégedve, nekem nagyon ritkán folyik mellé, ált. akkor, mikor reggel tovább alszik a kisasszony, és megtelt teljesen.
6/7 anonim válasza:
Elég hülyén fogalmaztam: szóval ha Pampers, akkor SleepandPlayt vegyél, mert hiába 4-9 mind a kettő, az jobban illeszkedik kisebb babára, mert kisebb mint az Active baby.
7/7 anonim válasza:
Most hogy már nincs olyan meleg a lakásban én egy rugiban + vékony hálózsákban altatom, vagy body-ban de ahhoz már a vastag hálózsákot adom rá.
Éjszaka felkel 3 óra körül szopizni, akkor megnézem hogy mennyire van tele a pelus, van hogy kicserélem de ritkán. Nekünk a Huggies és a Libero is kibír egy éjszakát ( 21 - 7 óráig , sőt a Rossmannos pelus is !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!