Nem eszik, nem iszik semmit a babám a tápszer mellett.6 hónapos, a súlya gyarapszik, de ilyen melegben csak kellene egy kis plusz folyadék. Mit tegyek, hogy igyon?
Szia!
Ne aggódj!! Mintha az Én fiamat írtad volna le annyi különbséggel, hogy ő anyatejes volt. Áprilisban született és 1 éves kora után azaz 15 hónaposan kezdett csak el inni és enni is. Szaladtam a védőnőhöz, hogy mit csináljak hisz kint 35 fok , bent sem sokkal kevesebb és a kicsi nem hajlandó semmit elfogadni. Azt mondta ne aggódjak tegyem többet mellre. Hízott is rendesen. :D
15 hónaposan is csak egy séta alatti vásárlás alkalmával mondom megpróbálom szívószálas kisüdítővel megitatni, és láss csodát elfogadta, első pár alkalommal nyomtam a dobozka oldalát szép óvatosan, aztán kb a 3-4- próbálkozásra már magától szívta ügyesen. Így mi azzal indítottunk.
33 hónapos koráig szoptattam és nem látom sem Én, sem a védőnő, sem a háziorvos hátrányát annak, hogy 15 hónapig csak anyatejen élt a kicsim.
Ne aggódj!!! Azért egy tipp próbáld meg kiskanállal vagy pici citromos vízzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!