10 hós hempergős, folyton huncut kislányunknak keresek hosszabb távra valami hemperegni való, átmászható, csapkodható, tologatható,szóval minden babás igényt kiszolgáló babzsákot.
Milyet érdemes venni? Ha linket is küldtök, azt külön megköszönném
:)
2013. máj. 18. 23:32
1/6 anonim válasza:
www.gyerektextil.hu weboldalon vettem babzsákfotelt! Imádja az egész család! Ezen kívül is sok jó dolgot vettem onnan!
2013. máj. 19. 09:04
2/6 Fa.Fa válasza:
Szia!
Véleményem szerint ez a babzsák tökéletes lenne a számodra, a színtől vonatkoztass el, Hempergő néven rengeteg más színű babzsákot találsz még az oldalon: [link]
A másik talán hosszabb ideig fog jó szolgálatot tenni nagyobb mérete miatt.
Valamint javaslom, hogy belsőzsákkal ellátott babzsákot vegyél, mivel a babzsák a belső zsákon kívül egy külső huzattal is rendelkezik, mondanom sem kell, hogy ez 1000-szer biztonságosabb, mert a kicsi nem tud hozzáférni a babzsák töltőanyagához, illetve mosási szempontból is sokkal praktikusabb.
Sok sikert a vásárláshoz ;)
2013. máj. 19. 10:01
3/6 drotmobil válasza:
Szia, Én a Flashbag babzsákokat javaslom. Más a formája mint a többi babzsáknak, mert leginkább egy nagypárnára hasonlít, viszont éppen ezért különböző formákra tudod hajtogatni. Nagyon érdekes :D Kültéren is tudod használni, akár kint a kertben akár a teraszon. Teljesen vízálló, így a fürdőszobában is jó szolgálatot tesz ha pl. a kád mellé kell térdelni fürdetéskor. Számtalan módon és helyen lehet használni. Nekünk nagyon bevált. A kisebbik gyerkőc fél éves a nagy már 2 és fél. Naponta többször használjuk, felváltva mindkét gyereknél. Mi levehető huzattal kértük így könnyen a gépben ki tudjuk mosni, ha beleset érné :D Ja és 3 év garanciát adnak a babzsákra ami szintén fontos. Itt találod őket: www.flashbag.hu Szép napot, Drotmobil
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!