Csinálnak valahol Budapesten 1 éves kor alatt allergiavizsgálatot?
A kisfiamnak megcsinálták az allergia vizsgálatot 16 hónaposan, a törökbálinti pulmonológián.
Folyamatos felső légúti betegségek miatt mentünk, minket a házi orvos küldött. Igaz, kicsit rámenős voltam, mert már nagyon aggódtam. És apuka is minden sz@rra allergiás.
Egyébként szerencsére minden negatív lett.
Én nem ilyen allergia vizsgálatra gondoltam, hanem tejfehérje és laktóz vizsgálatra.
Bocsi,hogy nem írtam oda.
Kedves Kerria!
Valóban azt mondják, hogy 3 éves korig alakul ki az immunrendszer. Előfordulhat, hogy a vizsgálaton kiderül, hogy erre, arra allergiás, de 3 éves korára kinövi. Vagy éppen nem allergiás semmire, de 3 éves kora után az lesz valamire.
A mi esetünkben azért voltam kicsit erőszakos, mert a férjem mindenféle pollenre allergiás, az öcsém a tojásra, lisztre, tejre, mogyoró félékre, szójára allergiás volt, tinikorára nőtte ki. Neki is 2 éves kora alatt derült ki a sok allergia, mert folyton beteg volt. Ráadásul a házunk sajnos bármit tettem penészedett. Szóval elég sok tényező szólt amellett, hogy megcsináltassam.
Egyébként nem egy őrületes vizsgálat, a kisfiam még csak nem is sírt, csak egy picit nyafogott. A doki viszont egy rémesen bunkó nő volt, nem is értettem, hogy foglalkozhat egy ilyen ember gyerekekkel.
Kedves utolsó!
Köszönöm a részletes leírást! Nálunk szerencsére megszűntek a panaszok, így végül nem bántam, de akkor mindenki ezt kérdezgette, és konkrét választ nem tudtam rá adni.
Tényleg köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!