Nektek is ennyit sír a babátok?
pedig ez hasfájás lesz, csak nem jó nektek az espumisan. nekünk pl. egy darabig jó volt tőle, aztán rájöttünk, h. jobb nélküle. próbálj valami mást. mi most teázunk.
egyébként a mi babánk is sírós, bár nincs mire alapozni ezt a kijelentést, mert első baba. éjjel nagyon jól alszik, viszont nappal sír látszólag ok nélkül. a cumi sokszor segítene, de 3 percenként kiköpi. ha nagyon nyűglődik ez 1,5mp re redukálódik. sőt, van olyan, h. a cumi sem segít, csak üvölt. nincs mit tenni, csak reménykedem, h. ahogy nő,egyre gyakrabban lesz jó kedve.
próbáld meg h az espumisant evés előtt csepegteted a szájába,nekünk ez és a szélcső vált be
a teát nem javaslom én sem,könnyen rá szoknak és ennek a cici látja kárát.
görcsoldó kúp esetleg?ha nagyon problémás a dolog én azt szoktam neki adni
Az én kislányom is ezt csinálta. Este 8tól éjfélig, 1ig ordított. Espumisant én is használtam, de utána rájöttem, hogy nem segít a hasfájáson. Kb.5-6hetes koráig csinálta ezt, utána mint akit elvágtak.
Most 3hónapos. Végigalussza az éjszakákat. Este 8kor alszik el, reggel 7kor kel.
Mi HIPP édeskömény teát adunk neki a tápszer mellé. Nem hasfájós, nagyon nyugodt baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!