Van olyan pelus ami kibírja az éjszakát?
3 hetes a fiam és nem szokott éjjel kakiklni. Így nem is piszkálnám peluscserével. Amit már próbáltunk és nem volt jó:
1es, 2es libero
1es háppy
Van még itthon narancssárga pampers 2es méret. Ezt még nem bontottam fel. Jó lehet? Vagy egyéb márka?
3800g amúgy
Utolsó: szerintem kevered a toujours pelenkát a másik Lidl-ben kaphatóval.
Nem emlékszem már a nevére, kisebb kiszerelésben árulják, na az valóban nejlonos tapintású volt, utáltam.
Ez a Toujours pont azért lett a kedvencem, mert kellemes puha pamutos tapintású, kb. olyan minőség, mint a Pampers, csak jóval olcsóbb.
Lehetőség szerint azért hagynám abba az éjszakai peluscserét, mert túlságosan felébred tőle. Nem mellesleg a másik szobában alszik a lányom, aki szintén felébred, ha elkezd sírni a pici. Az meg csak hab a tortán, ha egyedül vagyok éjjel és 2 gyerek sír egyszerre.
A nagyobbik már 2 éves, természetesen neki már jó ideje nem cserélem a pelusát éjjel. Na mármost ha ebből indulunk ki, hogy az ő popójának nem gond, hogy nem cserélem ki, akkor a kicsinek sem kellene, hogy gond legyen, hiszen ezek elvileg jó minőségű pelenkák, viszonylag sokáig szárazon tartják a popsit.
Zsófia, te meg úgy tudom, hogy textil pelust használsz (legalábbis amíg terhes voltál, ezt írtad), azt meg evidens, hogy cserélném minden etetésnél.
igen, jól emkékszel! :)
amúgy nem értem miért nem jön be nektek a happy! egyesből nekünk volt és jobban bejött, mint a libero. jól szívott, nem volt neylonos. hálós volt a belseje.
Attól h a lányodon nem cseréled 2 éves de egy újszülött babának teljesen más a bőre. Cseréld ki neki ha felkel. A piros popóval nem csak neki lesz rosszabb neked is. Am én a helyedben lassan próbálkoznék a kettes mérettel. Mióta nekem átalussza az éjszakát nem cserélem de mihelyst 5kor kel cserélem is ki azzal kezdem és csak utána jön a kaja. :)
Am 3-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!