Tegnap születtek meg a tesóim a 24. hét 4. napján, menyi az esélye hogy megmaradnak?
Figyelt kérdés
egy fertőzés miatt kellett őket császározni tegnap .2013. máj. 17. 13:13
2/33 A kérdező kommentje:
az egyik 0,5kiló és 30centi a másik 0,7 kiló és 33 centi
2013. máj. 17. 13:22
3/33 anonim válasza:
istenkém :( Nagyon sajnálom.Én csak azt tudom mondani,hogy az anyuka sokat legyen ott velük és beszéljen hozzájuk rengeteget.Ez erőt ad az ilyen kis koraszülötteknek.Most már jó eséllyel meg tudják menteni az ilyen pici babákat.A húgomnak igaz a 29. héten 900g-al vették ki a babáját,mert toxémiás lett,de már 4 éves és makk egészséges.
Nagyon szorítok nektek és kitartás!!!!!
4/33 anonim válasza:
Az unokatesómnak 450 grammal született a kisfia, sokáig kórházban voltak, gyógykezelések, stb...mára már egy egészséges legényke lett belőle, 3 éves!!
5/33 A kérdező kommentje:
köszönöm a megnyugtató válaszokat :)
2013. máj. 17. 13:29
6/33 A kérdező kommentje:
ma megyek majd hozzájuk látogatóba
2013. máj. 17. 13:32
7/33 anonim válasza:
Azt hiszem egyszer olvastam valahol, hogy a korán született babáknak igenis nő az életben-maradási esélye, ha fokozatosan érzik az anya jelenlété, hangját, tapintását. Őszintén kívánom mindannyiótoknak a legjobbakat, a mamának nagy nagy erőt, kitartást!
8/33 anonim válasza:
Bocs, fokozatosan helyett folyamatosan-t akartam írni!
9/33 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Van esélyük!!! Olvasd el, ha van időd, meg türelmed! Szorítok nektek!!!
10/33 anonim válasza:
Van esélyük! Múlt héten voltunk kórházban a 7 hónapos babámmal és beszélgettem az egyik nővérkével,aki a koraszülött osztályon dolgozik,és mesélte,hogy nagyon sok 60dekás baba van,de erősek és túl élik ezt az időszakot. Ma már az orvostudomány csodákra képes. A legjobbakat kívánom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!