Szerintetek melyik a leg gyerekszeretobb kutya? Valami nagyobb testure gondolok. Kislanyom 1 eves mult es imadja az allatokat gondoltam valami szep es szelid kutyusra. Tudnatok segiteni?
Én is a boxert tudom ajánlani, imádják egymást a 9 hónapos kisfiammal, a kisfiam,ha nem látja már keresi,hogy hol van. Reggel is az az első, hogy meg kell simogatni :-)
Sokan félnek tőle, sokak szerint ijesztő pofája van, de mondanom sem kell,hogy kétszer pakolták ki a kinti tárolót úgy hogy ő kint aludt a kutyaházban, még biztos örült is az éjszakai látogatóknak. :-)
Nagyon jófej kutya, csak mondjuk egy kicsit heves,úgyhogy ha a kisfiam el kezd járni, biztos egy párszor fellöki majd.
Én is a boxerek táborát erősítem. 4 hónapos a fiam, a boxerünk meg átváltozott babysitterré :)
Szól nekünk,ha felsír a baba, őrzi a kiságyat, nagyon jó fej. Az állatorvosunknak is boxere van a 3 gyereke mellett,mert ezt a fajtát mondják az egyik leggyerekszeretőbbnek.
De igazából mindegy,hogy milyet választassz,az a lényeg,hogy lesz a gyerekednek kutyája. Kutya mellett felnőni jó dolog. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!