Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek melyik a leg...

Szerintetek melyik a leg gyerekszeretobb kutya? Valami nagyobb testure gondolok. Kislanyom 1 eves mult es imadja az allatokat gondoltam valami szep es szelid kutyusra. Tudnatok segiteni?

Figyelt kérdés
2013. máj. 17. 10:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nekünk kettő border collie van, imádják a picit, és a legokosabb kutyafajta ;) De ennek ellenére inkább a labradort ajánlom, nem olyan hiperaktív, igazi családi kutya, de azért vele is kell sokat foglalkozni, hogy jó kutya legyen belőle.
2013. máj. 17. 11:29
 12/17 A kérdező kommentje:
hallottam meg az argentin dog-rol hogy azok is nagyon csaladszeretok csak az idegenre agresszivak nagyon. mar a kinezetuk sem valami baratsagos
2013. máj. 17. 11:32
 13/17 anonim ***** válasza:
Labrador, golden retriever, én is ezeket akartam írni. Nekünk törpe tacsink van és imádják egymást a fiammal, de persze ő nem nagytestű.
2013. máj. 17. 11:42
 14/17 anonim ***** válasza:
Boxer!!! Olvass utânna. Nekünk 2 van. Kisfiam 4 hònapos de már hozzàk a labdát a babakocsihoz. Ha kinthagyom aludni a kocsiban a kertben odafekszenek mellè és vigyàznak rà. El nem mozdulnak melőle.
2013. máj. 17. 12:02
 15/17 anonim ***** válasza:

Én is a boxert tudom ajánlani, imádják egymást a 9 hónapos kisfiammal, a kisfiam,ha nem látja már keresi,hogy hol van. Reggel is az az első, hogy meg kell simogatni :-)

Sokan félnek tőle, sokak szerint ijesztő pofája van, de mondanom sem kell,hogy kétszer pakolták ki a kinti tárolót úgy hogy ő kint aludt a kutyaházban, még biztos örült is az éjszakai látogatóknak. :-)

Nagyon jófej kutya, csak mondjuk egy kicsit heves,úgyhogy ha a kisfiam el kezd járni, biztos egy párszor fellöki majd.

2013. máj. 17. 13:02
 16/17 anonim ***** válasza:
Berni pásztorkutya. Abszolút gyerekszerető családi kutya.
2013. máj. 17. 13:15
 17/17 ketteske ***** válasza:

Én is a boxerek táborát erősítem. 4 hónapos a fiam, a boxerünk meg átváltozott babysitterré :)

Szól nekünk,ha felsír a baba, őrzi a kiságyat, nagyon jó fej. Az állatorvosunknak is boxere van a 3 gyereke mellett,mert ezt a fajtát mondják az egyik leggyerekszeretőbbnek.

De igazából mindegy,hogy milyet választassz,az a lényeg,hogy lesz a gyerekednek kutyája. Kutya mellett felnőni jó dolog. :)

2013. máj. 17. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!