Mit eszik ebédre 1 éves babátok? Irjatok konkrét recepteket, májal és zöldségekkel, megmindent amit föztök neki! Ha azteszi amit ti azt hogyan és hogy készititek el?
Figyelt kérdés
2009. okt. 2. 08:41
1/6 anonim válasza:
Azt eszi amit mi,nem főzök erős ételeket,sem túl zsírosat.Így nincs gond az evéssel a babánál sem.
2/6 A kérdező kommentje:
Májat vagy zöldborsot,zöldbabot hogy adjak neki,mert nem hajlando megenni ha turmioxolom vagy ha villával összenyomom az sem jo mert nem eszi meg a ezeket a fözelékeket,a májnak meg az izét nem szereti!Tudtok valami jo receptet ajánlani?Irnátok konkrét kajákat amit megeszik a babátok?
2009. okt. 2. 08:58
3/6 anonim válasza:
11,5 hós. Nem eszik darabos főzit, csak pépeset. Lehet hogy az állaga nem tetszik a babádnak ,több féle módon próbálkozz. Tegnap ebből evett meg egy fazékkal a fiam: tököt legyalultam, pici só rá, állni hagytam. Tettem fel hagymát kis olajra, majd rátettem a tököt és kis kaprot meg pirospaprikát,hogy rózsaszin legyen. Tettem bele pár karika krumplit és kis cukkinit, összefőztem kis vízzel. Kis sajtot tettem még bele meg csirkemellet,majd leturmixoltam.
4/6 anonim válasza:
Utolsó vagyok,most ezt főzök neki:vegyes fagyasztott bio zöldségmix(borsó,kukorica,répa), megfőzöm vízben sóval és petrezselyemmel meg kis olajjal. Teszek bele sajtot a végén, be fogom habarni ugy,hogy pirítok kis kukoricalisztet, amit kis tápszerbe keverek,amit a főzibe fogok önteni és összerottyantom. Feltét a csirkehusi lesz. Remélem tudtam segiteni,ha kérdésed van,írj.
5/6 A kérdező kommentje:
Hú,nagyon aranyos vagy !Jok a receptek kérhetek még ilyeneket mert tényleg gondban vagyok hogy mit adjak neki enni!Tegnap probáltam reszteltmájat rizzsel de semmi siker pedig turmixoltam és mégsem kérte,de a máj amugy sem a kedvence,ti hogyan csináljátok a májat?Meg ugy egyébként nagyon kevés az amit megeszik,köszi!
2009. okt. 2. 09:54
6/6 anonim válasza:
szia
én egyszerűeket főzök neki :)
tegnap pl. brokkolis máj: megfőztem a brokkolit, turmix. a májat magamnak csináltam ebédre, hagymán pirítottam fűszerekkel, ebből vettem ki kettőt, turmix, és hozzákevertem a májat+ só. Így megette, mert ő sem szereti az ízét.
ma ez lesz: karfiol+krumpli+répa+csirkehús+tészta megfőzve fűszerekkel, kis olajjal és turmix.
a héten még volt olyan, hogy magunknak krumplilevest főztem és abból kivettem a krumplit, répát, tésztát+ tejföl, és turmixoltam+ sajt. ennek más íze van, mintha csak vízben főzném, mert fűszeres, paprikás levesben főtt. ennek erőteljesebb az íze, de megette :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!