Választ szeretnék kapni rá hogy miért és mitől jön vissza a kislányomtól sugárban a tejcsi? 2 hónapos
20:13-as vagyok!
Ne ijedj már meg! Ha egyszer-egyszer előfordul az még nem a világ vége! Lehet, hogy véletlenül megnyomtátok a hasát, s visszajött! Ezer oka lehet, nem kell feltétlenül a legrosszabbra gondolni! Ha testi baja lenne, akkor az szerintem nem 2 hónapos korában derül ki, hanem sokkal korábban! Ha meg éhes utána, akkor szoptasd meg!
Ha nem csak bukik, és nem csak hány, hanem kimondottan sugárban jön ki belőle, AZONNAL vidd orvoshoz!!!
A sugárhányás nagyon nagyon súlyos dolog, nem szabad szórakozni vele, gyorsan doki, ügyelet!!!
20.52.-es vagyok.
Én szaladtam a dokihoz. Kérdezgette, hogy lázas, hasmenése is van, nyűgös, aluszékony, bármi baja van ezen kívül? Mondtam, hogy egyik sem csak napi 4-5 alkalommal sugárban jön vissza belőle a tejcsi. Megvizsgálta, mondta, hogy szerinte csak sokat eszik de beutalt minket. 1 nap után kiderült, hogy igaza volt.
Persze ha nagyon aggódsz vagy van más gyanús tünet, nézesd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!