Brokkolitól lehet kiütés az arcán? Hogyan kezeljem?
Figyelt kérdés
Azután jelentkeztek a pöttyök az arcán,hogy evett főzeléket,amibe tettem brokkolit is. Megmutassam dokinak? Vagy nem szükséges? Kenjem valamivel vagy elmúlik magától?2013. máj. 15. 09:23
1/1 anonim válasza:
lehetséges, hogy attól van, de ha a főzelékben volt más is, ami új, akkor attól is.
én pici elocom kenőccsel szoktam neki bekenni, ha kiüti valami, de csak egyszer, mert nagyon erős cucc, pár óra alatt semmi baja nem lesz tőle. Szteroid van benne, úgyhogy lehet hogy érzékeny rá a babád bőre, úgyhogy kérdezd meg dokid, hogy ajánlja-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!