5 hetes babát csak hordozókendőben tudnám hordozni? Nekem nem egészen egyértelműek ezek a kötések és félek nem jól kötöm meg és ártok a picurnak. Esetleg van olyan amit nem kell kötögetni?
van olyan,amit nem kell kötögetni. ez pl. az. keresgélj még más márkák között is,de ez egészen megfizethető márka. sok sikert!
Egész megfizethető? Ennyiért már majdnem egy babakocsit lehet venni.
Nekem mindkét gyerkőcnél rugalmas hordozókendő volt, pici koruktól használtam. Mindegyikünk nagyon szerette. Nem kell félni a kötözéstől.
Simán elaludtak benne mindig, nem így lett volna, ha nem érezték volna biztonságban magukat.
azért írtam,hogy megfizethető,mert egy jó minőségű kendő ott kezdődik,hogy 35E ft... azt meg h újszülötthöz is használható,ők írták. bocsesz az esetleges félre tájékoztatásért.
egyébként én is kendőt használok,egy legolcsóbb nandut, és igaz teljesen biztos nem vagyok magamban,de sokadik megkötésre, 1000 videó áttanulmányozása után érzi az ember hol a hiba.
Igen, ilyen pici babának elsősorban szövött kendőt vagy szövött kendőanyagból készült karikás kendő az ideális:). Ha érdekel a miért, akkor ezt olvasd el:): [link]
A csatosok vagy sima mei tai még nagyon korai, ha érdekel miért, ezt is olvasd át:): [link]
A legegyszerűbben kezelhető nektek megfelelő hordozó a karikás kendő, elöl is tudod benne hordozni a kicsit, könnyű kezelni: http://www.youtube.com/watch?v=EsA05by5hkk (ezen a videon már nagyobb a baba, de a metódus ugyan ez, csak értelemszerűen a te kicsidnek a tarkóáig fel kell húzni az anyagot:). Nagyjából így, csak ez egy picit sötét felvétel: http://www.youtube.com/watch?v=f5XpdMzMmi8
Menj el egy hordozós klubba, ott biztos tudást szerezhetsz. Általában azért sírnak a babák, mert a Mamák túl lazára hagyják a kendőt, és nem érzik magukat biztonságban.
Meitai, SSC még nagyon korai, akármilyen szűkítővel használnád is.
Köszi mindenki:-)
A nagy gyalog vagy motorral jönne. Csak gondoltam igy könnyebb , gyorsabb közlekedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!