Tényleg ennyire rossz, hogy csak 4x eszik egy nap a 9 hónapos babám?
Reggel 7kor tápszert eszik
12kor ebédel
16kor uzsi
19-kor vacsi
A védőnő szerint túl nagy idő telik el a 7 óra és a 12 óra között. Próbálkoztam már mindenfélével 10-11 körül, de pl a gyümi kijön belőle, a joghurt kijön belőle, ha előrébb hozom az ebédet (védőnő javaslatára), akkor az is kijön belőle. Megeszi, de reggeli tápszerestől jön vissza minden. Ezt 3 napig próbálgattam. Elvileg jó súlyban van (9200g,74cm), ezért nem értem, miért erőltetné hogy többször etessem, ha láthatóan , ez nem jó így neki. 2 hónap alatt 250 g-ot hízott, szerinte ez kevés, az előtte lévő 2 havonta, havonta 1 kg hízáshoz képest, de nem hízhat mindig 1 kg-ot 2 havonta...
Az én lányom is 4 hónapos kora óta napi 4x evett, de a védőnő nálunk nem csinált belőle problémát...persze jóhúsban volt, és van is a lánykám :)
Szerintem ne idegesítsd magad rajta...
Az hogy elèg neki a 4 evès,azt jelenti hogy jòl hasznosítja az ètelt.A védőnő meg hagy mondja.ŐK mindig okosak :-) èn is minden alkalommal hallgatom .. bla-bla..
Egèszsèges? Jòkedvű? Mozog?
Akkor ne aggòdj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!