Ez lehet epilepszia? Tegnap vettem eloszor eszre a fiamon, hogy a jobb keze rangatozik, kb fel-1 percig. Es ma is volt neki ketszer. Egyszer anyosomnal. A ferjem azt mondta, hogy mintha bambulva is nenzne.
Figyelt kérdés
2013. máj. 13. 18:34
11/17 anonim válasza:
Nagyon sajnálom, de még mindig csak azt tudom mondani, hogy ne ess kétségbe! A gyermekkori epilepsziát gyakran kinövik a gyerekek, kaptok gyógyszert és azzal szépen szinten lehet tartani (évente 1-2 roham vagy annyi sem). Lesz majd kúp is amit roham esetén kell beadni.
13/17 A kérdező kommentje:
Koszonom a biztato szavakat,kedves toled!!
2013. máj. 16. 06:15
14/17 anonim válasza:
Olyan sokszor eszembe juttok, mi van veletek? Remélem már kicsit megnyugodtatok és sok sok tanácsot és segítséget kaptatok az orvosoktól, ápolóktól.
15/17 A kérdező kommentje:
Szia! Tegnap jottunk haza a korhazbol. Szerencsre nagy rohama tobb nem volt a fiamnak, labrandulsa az meg 2-3 alkalommal van,de ma meg nem volt :)
Az eeg eredmeny jo lett,es az mr eredmenyen sem latott koros elvaltozast az orvos,de meg elkuldtek Pestre.
Hat az orvosok semmit se mondtak,mindent ugy kellett kerdeznem.
Kedden megyunk vissza a vereredmenye miatt.
A fiam nagyon jol viselte a bent toltott idot.
Hat igy mar azert nyugodtabb vagyok,hogy tudom mi a baj,bar az nem derult ki mitol lett.
Orulok hogy irtal,koszonom :)
2013. máj. 25. 11:27
16/17 anonim válasza:
Örülök, hogy jól vagytok! Minden rendben lesz mindig is mondtam :D A lényeg hogy ha rohama is van akkor sem kell kétségbe esni, és hidd el az ilyen picikék simán kinövik. Talán csak ez a sok időjárás változás nem volt jó hatással rá és azért jött ez most ennyire ki. Pihenjetek és ne aggódjatok!
17/17 anonim válasza:
Szia én is csak annyit tudok mondani,hogy semmi baj nem lesz nekem elsős koromban volt egy rohamom de azóta semmi.4-5 évig gyógyszert kellett szedjek rá de azóta nem volt rohamom és így 2 éve egészségesnek vagyok nyilvánítva (most 14 éves vagyok).Ahogy az elöttem szóló is mondta nem kell pánikolni bár szerintem ezt ki fogja hamar nőni ahogy én is.Pihenjetek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!