Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Havonta a babátoknál mennyi...

Havonta a babátoknál mennyi popsitörlőt használtok el? Hány darabosat és melyik márkájút?

Figyelt kérdés
2009. okt. 1. 09:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én Dm-es Babylove-ot használok,4x80 db 1600 körül van,kb ennyi kell egy hónapban. Nekem ez bevált,elég olcsó és jó,van sensitiv és kamillás is belöle.
2009. okt. 1. 12:09
 12/15 anonim ***** válasza:
A Müllerbe veszem 6 csomag! 1800ft és nagyon jó! Próbáld ki!!! A babatea is sokkal olcsóbb meg a pépek.A pelenkája nem jó!Nekünk ez a 6 csomag másfél hónapig elég.Mert én evés közben is avval törlöm a száját...
2009. okt. 1. 13:25
 13/15 anonim ***** válasza:
Penny-be veszem 360 Ft körül van, és 80 db-os. És nagyon jó!%!!
2009. okt. 1. 14:35
 14/15 anonim ***** válasza:

Johnson's extra protection-t (zöld-rózsaszín), kb. 4 cs. fogy/hó, akciósan 1799 szokott lenni a 4.

Sokfélét próbáltunk, ez vált be legjobban.

A Huggies nekem sem jött be, de a Pampers, Neogranormon se.

2009. okt. 1. 18:08
 15/15 anonim ***** válasza:

Szia! Én a FANNY BABY-ra esküszöm. 72 db-os és a 100ft-os boltban 349ft, szépen jönnek egymás után és elég nedves is.

Használtam pampers, jonsons, és niveát is de ez is van olyan jó és fele annyiba kerül. Én már csak ezt használlom. Szerintem egy próbát megér.

2010. márc. 2. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!