Mi a véleményeket erről az etetőszékről? Tudnál ajánlani nekem?
Nemsokára szeretnénk venni etetőszéket, első baba lévén, fogalmam sincs hogy mit kell figyelembe venni, ez viszont elég jónak tűnik. Tapasztalt anyukák véleményét kérdezném hogy mire figyeljünk, milyen legyen?
A férjem azt mondta hogy nem kell ilyen drágát venni, mert nem sokáig fogja használni. Ez valóban így van? Ti mikor hagytátok el az etetőszéket?
Ez nekem maga a tökély! Mindent tud, amire szükség lehet. Dönthető, állítható, két tálcás, könnyen tisztítható. Életem egyik legjobb döntése volt, hogy megvettük. Mi kb. 6 hónapos kortól használtuk, mert a pihiszéket kihízta a fiam. Első perctől kezdve pontosan tudja, hogy ebben történik a kajálás. Ha már önállóan is tud majd enni, levesszük a tálcát, és székként használjuk. Most 15 hónapos.
Ha még akartok babát, el tudjátok neki tenni, ha meg eladjátok, majdnem árában sikerülni fog.
Én nagyon szeretem.
Mi is ilyet vettünk, de mikor megérkezett nem lehetett szétnyitni a lábát, meg nem is tűnt olyan kényelmesnek. Vissza vittük a boltba és vettünk egy másikat, egy ilyet: [link]
Ez jóval drágább, de semmi gond nincs vele, azt leszámítva, hogy az ilyen fajta etetőszékeket nehéz takarítani, mindenhol megbújik egy kis ételmaradék. Nekem 1 éves a kisfiam és még használjuk. 6 hónapos korában vettük, és szereti nagyon.
Ha még nem tud ülni a babád, akkor mindenképpen dönthetőset vegyetek. Meg az 5 pontos biztonsági öv is jó ha van benne.
Nekünk is olyan van, mit az utolsó linkelt.
2 éves lányom használja még
Nagyon köszönöm a válaszokat, mind hasznos volt! :) Örülök hogy ez az etetőszék sokaknak bevállt mert nagyon beleszerettem. :)
Arra még tudnátok választ adni hogy ki, meddig használtáta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!