Tudnátok segíteni (csatos/hibrid) babahordozó választásban?
2 hónapost még nem szabad csatosba tenni!!!
Csak onnantól szabad használni, ha már önállóan ül, vagy mászik a baba.
Tudom, hogy van némelyikhez újszülött szűkítő, de ha utánaolvasol, akkor rájösz, ez csak reklámfogás, hogy minél többen ilyet vegyenek. A csatos nem tartja kellőképpen szorosan az újszülött testét, válassz a kezdetekhez inkább mei tait, vagy kendőt.
Nekem amúgy a kendő mellett egy csatos Lilliputim van, de még én se tettem bele a lányom, most 5 hónapos, még elveszlik benne, a kendőt használom.
Igen, tudom, hogy csatost még nem használhatunk, de amiket felsoroltam azokat lehet, nem? Ezek elvileg kendő alapanyagúak, csak nem kell kötözni. Mei tai-on gondolkodtam először, de azt is csak 4 hónaptól ajánlják inkább.
A bérlés jó ötlet, de kipróbálni nem tudom előtte, mert vidéki vagyok és itt még hordozási tanácsadó sincs. Ezért igyekszek mindennek utána olvasni, de így nem az igazi :)
Szia!
Hoptyet ajánlanám a felsoroltak közül, illetve Lujzus termékeit, ekkora babához első sorban a kendőszárú félcsatos, állítható bodyjú és ülepű hordozóját:). Magam is használtam és használom, nagyon jó hordozók, a legmegfelelőbb, amit a szövött kendő és a karikás "után" ajánlani tudok ilyen pici babához:). Itt a honlapja: [link]
Merre laksz egyébként? Hátha mégis van klub vagy tanácsadó a környéken:).
Szia! Már egy éve kérdezted de azért leírom, hogy a mei tai lenne nektek jó de való igaz, hogy leghamarabb 4 hós kortól. Tudok ajánlani egy szupi oldalt ahol SSC hordozók, mei tai-ok, félcsatos hordozók vannak és gyönyörűek!
Indigo márka.
www.facebook.com/indigogyerek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!