Hogyan tudnám rászoktatni a tápszerre?
10 hónapos babám nem akarja egyáltalán meginni már a tápszert, kiköpdösi, ha ízesítem úgy is. Milumil peptit kap, tejfehérje érzékeny. Igazából cumisüvegből csak a vizet hajlandó meginni, semmi mást, sem gyümölcslét, sem teát, ami nem is baj, hogy csak vizet iszik, de így a tápszer sem kell, hiába ugyanolyan, vagy abba az üvegbe rakom bele. Tehát a baj nem az üveggel van, hanem a tápszerrel. Próbáljam kanalazni, hogy megszokja az ízét? Korábban is ezt a tápszert kapta, akkor sem volt egy nagy étvágya, de elfogadta, most viszont egy kortyot nem hajlandó meginni belőle, ha éhes akkor sem.
A minek szoktattam le és a márpedig szüksége van tápszerre "segítő" válaszok mellőzzenek, mert nem szoktattam le és én is tudom, hogy jó lenne ha meginná ezért is érdekelnek a tapasztalatok!
Nálunk is volt egy ilyen időszak, és én is pontosan azt vallottam, amit Te. Nem peptit kapott, csak azt szeretném írni, hogy én ezt úgy oldottam meg, hogy gyümölcsöt, főzeléket tápszerrel hígítottam. 5-ször evett, 100-150 gramm gyümölcsöt, főzeléket 100 gramm tápszerrel kevertem el, és így megette.
Szerintem ez csak egy ideig tart náluk, mert most megeszi.
És, még kicseréltem a cumit variábilisra, hogy ne kelljen neki annyira dolgozni vele, mint a sima, kiszúrttal.
Sok sikert!
Növényi tejet próbáltál már?
Vehetsz, de készíthetsz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!