5 hónapos babák hogy vagytok?
szia
3300-al született,most 7220 g kislány,csak szopizik.
hát változó a napirend...
gagyog, gurul, négykézláb áll, hintázik, egyedül ül,de felülni még nem tud :-(
tied?
szia!Én 5 és fél hónapos vagyok és anyatejes,igaz már egy hónapja kóstolgatok ezt-azt.Azt mondták,hogy korai még ,de én egy nyughatatlan ,türelmetlen kis emberke vagyok.Az átfordulást kipróbáltam 3 hónaposan de nem tetszett,azt hiszem kihagyom.Ücsörögni nagyon szeretek,az viszont idegesít,hogy mindig "szólnom "kell anyának ha valahova menni akarok.Szerintem legjobb lesz ha jövő hónapban megpróbálok én kúszni.Aludni sosem szerettem,állítólag olyan vagyok,mint anya.Tök jó éjjel 3x,4x kelteni...:)))Te is ilyen gézengúz vagy?JAAA
Most olyan 8500 -8700 gramm lehetek,azt nem tudom hány centi ,mert egy hónapja nem mért a doktornéni,de azt tudom,hogy a 74-es rugdalozó már nyomja a "bütykömet".
20:28-as vagyok
2830 grammal születtem,akartam is írni,csak rácsaptak a kezemre :))
Kislányom vasárnap lesz 5 hónapos. 2880-al született, már több 7 kg-nál, de pontossan nem tudom mennyi (közösen méreckedünk). Kb 68 cm. Csak anyatejes.
Sokat "beszél". Napközben keveset alszik. Járunk babaúszásra, amit nagyon élvez. Jobb oldalra ügyesen fordul, balra kevésbé. Ülni szeretne, de még nem tud. Egy ideje már fogzunk, de még nem bújt elő.
20:28
Én is járok ám úszni!!!Jó móka.Úgy vettem észre,hogy anya jobban elfárad,mint én.
20:28
Tudod én eleinte jobban szerettem a bal oldalt.Az a fránya elefánt viszont sokszor volt a jobb oldalamon,erősítenem kellett arra is.Már egész jól megy erre is,arra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!