Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van itt olyan, akinek az...

Van itt olyan, akinek az egyik gyermeke reálisan látva szebb?

Figyelt kérdés
Remélem nem értitek félre a kérdést , szó sincs róla, hogy nem egyformán szeretném őket, de ha csak a kinézetet nézzük, akkor igen, a nagyobb kislányom olyan igazi bűbáj( nagy, szinte hihetetlenül kék szemek, kerek pofi), míg a kicsi egy igazi kis kópé, huncut sötét szemekkel, kicsit elálló fülekkel :)
2013. máj. 10. 15:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Igen, nekem is. Nemcsak élőben szebb az egyik, de sokkal fotogénebb is. Róla szinte nincs is olyan fotó, amin csúnya lenne. Már mondták többen, hogy fotómodellnek vihetném, de nem akarom. Azt is szokták mondani, hogy olyan, mint egy porcelánbaba.... csak épp annyi eszecske is szorult bele, mint egy porcelánbabába. :-( Nagyon jó természete is van, de néha kiborít amikor hozza Kelly Bundy-t.

A másik nem annyira szép, csak olyan helyeske, viszont vág az esze mint a borotva.

2013. máj. 10. 16:30
 12/13 anonim ***** válasza:
én nem tudnám eldönteni, hogy melyik fiam a szebb, te tényleg. Életkori sajátosság miatt a kisebb épp most szebb, mert a 7 évesem épp váltja a fogait, így eléggé hiányos a mosolya, de nekem mindketten gyönyörűek, pedig nem hasonlítanak egymásra. Ha agyonütnének sem tudnám megmondani, ki a szebb :)
2013. máj. 10. 18:06
 13/13 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekem van egy 4 éves gyönyörű lányom, akinek hatalmas kék szemei vannak, hullámos haja, és kis cseresznyeszája és a kissé elálló fülecskéivel kerek az egész sztem. Nagyon-nagyon fotogén!

Van egy 3 hónapos fiacskám is, akinek szintn hatalmas kék szeme van , és olyan hosszú a szempillája hogy a pofikájához leért , pont olyan most mint a tesója volt picinek.

Szóval én nem tudok - reálisan nézve sem - nem úgy nézni rájuk hogy nem szépek.

2013. máj. 10. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!