6 hónaposom kaphat levesből kivett sárgarépát?
Ne haragudj, egy kicsit túldramatizáltam a dolgot. Sajnos én nagyon sokmindenre allergiás vagyok, többek között a zellerre is. Nem ehetek olyat, amibe belefőtt, még akkor sem ha magát a zellert kihagyom. Az allergének belefőnek a lébe, tehát mindenből kap a babád, ami benne volt a levesben. Az én táblázatomban egyébként 12 hónapos kortól van, de sokféle táblázat létezik. Én nagyon szigorúan tartom magam az ajánlásokhoz, de gondolom ez érthető az én helyzetemben, persze nem kell mindenkinek így csinálni.
Jó étvágyat a babádnak a répához és jó egészséget az egész családnak.
Köszönöm szépen.:)
Én imádom a zellert.
Én is próbálom betartani a táblázatomat.De van amit eltúloznak.Maga a védőnő mondta,hogy minden évben más és más a táblázat.Míg 1 évvel ezelőtt a darált kekszet csak 8 hótól lehetett a gyümibe tenni.Most 6 hónaptól 1 kiskanállal lehet naponta.Ha tápszeres volt a pici(az enyém az volt 3 hónapos kora óta sajnos) akkor pedig 4 hónapos kortól,mert előrébb jön minden.
Nálunk a családban szerencsére senki nem allergiás semmire.
Hát elhiszem,hogy óvatos vagy.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!