Milyen hálózsákot vegyek 9 hónapos babának? Debrecenben hol érdemes vásárolni babaholmit elfogadható áron?
Figyelt kérdés
2009. szept. 30. 10:19
1/5 anonim válasza:
Szia! A fiam is 9 hós, eddig a plédet nem tűrte el magán, így kaptunk egy hálózsákot ami szintén idegesíti, így nem is adom rá. Éjjel a szobájában kb 23C van, adok rá egy hosszú ujjú badyt, fölé a pizsama fölsőt, vékony harisnyát és a pizsama nadrágot, így tuti nem fázik meg. :))
2/5 A kérdező kommentje:
Mindig kitakarja magát. Jön-megy a kiságyban. Gondoltam a hálózsák jó ötlet lenne, de ma este kipróbálom az ötleted.
2009. szept. 30. 10:52
3/5 anonim válasza:
Első vagyok. A fiam láthatóan rúgja le magáról még a hálózsákot is, nem tud úgy benne mozogni, pedig ugye sokkal nagyobbat adtam rá, mindig felcsúszik neki, zavarja...
4/5 anonim válasza:
Szerintem a hálózsákot csak akkor fogja megtűrni ha a kezdetektől ahhoz szokott. 13 hós lányom még mindig abban alszik, nem zavarja.ha tudsz kérj kölcsön és úgy próbáld ki, mert nem olcsó egy hálózsák, viszont ha elviseli nagyon megéri.
5/5 anonim válasza:
Igen, mi is kölcsön kaptuk. amikor még pici volt a fiam (1-2-3hós) aludt benne, de ma már nem tűri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!