Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 hónapos babám nehezen kakil...

6 hónapos babám nehezen kakil minden nap, hogyan segíthetnék neki?

Figyelt kérdés
valamilyen gyümölcs lé esetleg
2013. máj. 9. 12:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
szilva bébiétel napi egy biztos hatás
2013. máj. 9. 12:22
 2/11 A kérdező kommentje:
Minden nap adhatok neki belőle?Esetleg valami gyümölcs lé nincsen szilvásban?Persze baba italra gondolok itt.
2013. máj. 9. 12:24
 3/11 anonim ***** válasza:

persze hogya viharba ne

én a 4 honapos babámak adtam minden nap egy fél üveggel nem is volt kaki gond bátran

2013. máj. 9. 12:28
 4/11 A kérdező kommentje:

Minden nap szegényem bogyókákat kakil.:(

Az nem megoldás ha mindig lázmérőzöm.:(

Ma elmegyek veszek neki,mert ez nem állapot.

Tiszta piros a kis feje mikor nyomja majd elpukkan.

Csak reggel és este kap tápszert már 4 hónapos kora óta kezdtük a hozzátáplálást mert tápszeres volt.

Gondolom a főziket,pépeket nehezebb megemészteni és ugye az nem folyadék hanem szilárd étel.

2013. máj. 9. 12:31
 5/11 anonim ***** válasza:
nálunk az őszibarack meg a sütőtök szokott segíteni
2013. máj. 9. 12:34
 6/11 anonim ***** válasza:

UI: lázmérözés nagyon nem jo helyette lavelocal szirup vagy szilva, vagy sütötök és öszibarack.

ne kúpozd és lázmérözd

elsö vagyok

2013. máj. 9. 12:38
 7/11 anonim ***** válasza:
Őszibarack, szilva, ezek tényleg jók. Esetleg Mira baby víz, egy kevés 20-30 ml naponta (ha nem iszik vizet, akkor ebből csinálhatsz teát). Ha már hozzátáplálsz, és egy pici olajat raksz a főzelékbe, az is lazítja a székletet. Fiam azóta nem produkál bogyókat, mióta kicsi olajat is használok (7 hónapos kora óta).
2013. máj. 9. 12:55
 8/11 A kérdező kommentje:

Nagyon kevés olíva olajon pirítom meg a csirke mellet neki.A sütőtök nekünk még jobban fogja sajnos a kakit.

Megpróbálom az őszi levet és a szilva desszertet.köszi

2013. máj. 9. 13:07
 9/11 anonim ***** válasza:
egy kiskanal olivaolajat szoktam a fozelekjebe belekeverni mixeles utan, probald ki, szinte tuti hogy segit, es meg egeszseges is. 1 kiskanal olaj van 100ml fozelekre, ha tobbet eszik akkor tobb olaj is kell
2013. máj. 9. 13:45
 10/11 anonim ***** válasza:

hű ez nálunk is téma volt. ami segített, felváltva, hogy ne mindenap ugyanazt kapja: sárgabarck és aszalt szilva vagy ezek a sütőtökkel. Akár bébiételben, de frissen vagy mirelite feolvasztva és leturmixolva és egy icipici olajjal (van babaolaj, hidegensajtolt napraforgó asszem, az olívát piciknek nem ajánlják, nem tudom miért)

na és ebből kapott étkezések után egy kicsit, néha nasinak is az összefőzött turmixolt aszalt szilvából. szerette is és hajtotta is. Lehet még a sütőtökös bébiételbe beáztatott és turmixolt szárított sárgabarckot is, amúgy is sok benne a vas és nagyon egészséges, meg hajt az is egy kicsit.

Az aszaltakat előtte jól főzd meg és hagyd ázni is vagy fél napot (türelmetlenek: mikrózni forrásig és állni hagyni egy órát)

a fejvörösödés még néha azóta is megvan nálnuk, így viszont pontosan tudom, mikor kell pelust cserélni,de már nem erölködik annyira meg nem sír hanem csak nyomja a kábelt kifelé

:D

2013. máj. 9. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!