6 hónapos babám nehezen kakil minden nap, hogyan segíthetnék neki?
persze hogya viharba ne
én a 4 honapos babámak adtam minden nap egy fél üveggel nem is volt kaki gond bátran
Minden nap szegényem bogyókákat kakil.:(
Az nem megoldás ha mindig lázmérőzöm.:(
Ma elmegyek veszek neki,mert ez nem állapot.
Tiszta piros a kis feje mikor nyomja majd elpukkan.
Csak reggel és este kap tápszert már 4 hónapos kora óta kezdtük a hozzátáplálást mert tápszeres volt.
Gondolom a főziket,pépeket nehezebb megemészteni és ugye az nem folyadék hanem szilárd étel.
UI: lázmérözés nagyon nem jo helyette lavelocal szirup vagy szilva, vagy sütötök és öszibarack.
ne kúpozd és lázmérözd
elsö vagyok
Nagyon kevés olíva olajon pirítom meg a csirke mellet neki.A sütőtök nekünk még jobban fogja sajnos a kakit.
Megpróbálom az őszi levet és a szilva desszertet.köszi
hű ez nálunk is téma volt. ami segített, felváltva, hogy ne mindenap ugyanazt kapja: sárgabarck és aszalt szilva vagy ezek a sütőtökkel. Akár bébiételben, de frissen vagy mirelite feolvasztva és leturmixolva és egy icipici olajjal (van babaolaj, hidegensajtolt napraforgó asszem, az olívát piciknek nem ajánlják, nem tudom miért)
na és ebből kapott étkezések után egy kicsit, néha nasinak is az összefőzött turmixolt aszalt szilvából. szerette is és hajtotta is. Lehet még a sütőtökös bébiételbe beáztatott és turmixolt szárított sárgabarckot is, amúgy is sok benne a vas és nagyon egészséges, meg hajt az is egy kicsit.
Az aszaltakat előtte jól főzd meg és hagyd ázni is vagy fél napot (türelmetlenek: mikrózni forrásig és állni hagyni egy órát)
a fejvörösödés még néha azóta is megvan nálnuk, így viszont pontosan tudom, mikor kell pelust cserélni,de már nem erölködik annyira meg nem sír hanem csak nyomja a kábelt kifelé
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!