Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyiket érdemesebb megvenni...

Melyiket érdemesebb megvenni 1 év körülinek, babytaxi vagy kismotor?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretném valamelyiket megvenni, de nem tudom melyiket volna jobb.

2013. máj. 6. 21:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Lányom 10 hónaposan bébitaxizott, pedig még nem is ment.

1 éves szülinapjára kapott egy kismotort, 3 kerekűt. Már a boltban se akart leszállni róla:) Azóta is az a kedvence, most 2 évesen, bár már egy futóbiciklit is kapott, mégis a motor a kedvenc.

2013. máj. 17. 09:38
 12/17 anonim ***** válasza:
szia.nekünk 1 évesen kapott a kisfiam motort.de nem tudta még használni.így kapott egy babytaxit.van egy ilyenünk, [link] ami elég nehéz szóval ezzel csak tolni tudod meg van egy ehhez hasonló [link] ezzel már haladt is valahova :) és tolni is tudta ami tetszett neki.
2013. máj. 17. 09:45
 13/17 anonim ***** válasza:
Kislányom az 1 éves szülinapjára kapott egy kismotort. Igazából először nem akart ráülni, meg tologatta csak, aztán kb. 1 hét múlva megbarátkozott vele és felült rá. Most 13 hónapos és simán megy vele!
2013. máj. 17. 10:35
 14/17 A kérdező kommentje:
Ha a motort vennénk inkább, akkor itt a szobába max tologatná szerintem, barátkoznának. Ráültettem egy üzletbe a taxira is, az szélesebb és jobban tud ülni rajta, meg egy motorra is, de mindjárt csúszott is le róla, bár azt jobban tudná 2-3 hónap múlva használni. hát még dilemmába vagyok :)
2013. máj. 17. 16:21
 15/17 anonim ***** válasza:

Mi kaptunk mindkettőt ajándékba, nálunk erősen a bébitaxit preferálja, nem csak tologatni, meg pakolni az ülése alá, hanem száguldozik is vele, sokszor egész nap (azon olvas is pl, levesz egy könyvet, rárakja a kormányra és ott lapozza :) ).

Ő meg pont a motornál üti be állandóan a lábát hátul a kerékbe (mivel az ülés keskenyebb, mint hátul a kerék), ezért nem szereti, csak ritkán ül fel rá és elég gyorsan le is száll (bár a motorról sokkal nehezebben tud le és fel szállni, ahhoz is türelmetlen). Magasabban is ül rajta, lehet ezt sem bírja.

Úgyhogy úgy látszik ez gyerekfüggő :-)))

Egyébként 16 hónapos a fiam, ő is egy évesen kapta ezeket ajándékba.

Egyébként ettől függetlenül nem tudom mit ajánlanék, mert ha pl csak motorja lenne, akkor nyilván azon tanulna meg közlekedni és akkor pl nem ragaszkodna annyira bébitaxihoz (amit meg kint nem használunk, csak bent).

2013. máj. 17. 20:17
 16/17 A kérdező kommentje:

bébitaxi lesz az tuti, jobban leér a lába, meg a szélesebb ülőfelület miatt is jobb lesz és ha sikerül háttámlásat venni, ami igazából inkább tolókar, akkor tudja majd tologatni.

köszönöm

2013. máj. 19. 18:28
 17/17 A kérdező kommentje:
bébitaxi lett végül, szerintem jól döntöttünk, még ezt is tanulni kell azért.
2013. jún. 3. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!