SOS 4hós babámat anyósom ma megettete 1 egész doboz danone barackos joghurttal Anyáknapján voltam az iskolában a nagyobbal, lesz valami baja?
Anyósod hibázott, ez nem kérdés, beszéld meg vele.
Egyes válaszolókon teljesen ledöbbentem. Tényleg ennyi frusztrált, feszült, agresszív anya létezik? Mi az, hogy megvernétek az anyóst és hasonlók? Erre az agresszivitásra fogjátok tanítani a gyerekeiteket. Szép, mondhatom.
Nyilván nem agyalnám meg, nem is száműzném a gyermekem életéből, de hogy egy darabig nem bíznám rá a lányomat felügyelet nélkül az tuti. És nagyon komolyan elbeszélgetnék vele, hogy ennek a gyereknek én agyok az édesanyja és tartsa tiszteletben a kéréseimet, ellenkező esetben ő is hasonló elbánásra számíthat tőlem! Nálunk csak egyszer fordult elő, hogy okosabb szeretett volna lenni, akkor leállítottam, azóta jól megvagyunk.
Örülök, hogy jól van a kicsid és megúszta a "kalandot"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!