Mit és hogyan raktok a fagyasztóba? Hozzatáplálás kb
decemberre esedékes majd!
Figyelt kérdés
2013. máj. 6. 21:07
1/6 anonim válasza:
Őszibarackot mindenképp tegyél, hámozva, felezve, ha szorulása lenne. A hús ráér még, azt főzve, turmixolva kis adagokban. Tök gyalulva. Paradicsom héj nélkül. Hirtelen ezek jutottak eszembe. Nyáron kezdj el spajzolni, mikor télen nem lesz már, csak import. (zöldbab, borsó, cukkini)
2013. máj. 6. 21:21
2/6 anonim válasza:
sehogy nem raktam neki,mert hozzátáplálás elkezdésekor nem ajánlják a primőr gyümölcsöket,zöldségeket.veszel neki egy hipp-es almát 400ft-ért azt eszi 4 napig,majd egy következő gyümölcsöt...stb.a kisfiam 10 hónapos,kb fél éves kora óta fagyasztom neki a főzelékeket,mert nyilván nem 180 grammot főzök egyszerre.de december nagyon messze van még,és akkor egyébként is lehet kapni ami első körben kell majd neki.Alma,répa,sütőtök,burgonya.ezek mind vannak.
2013. máj. 6. 21:24
3/6 anonim válasza:
Szerintem is erdemes elrakni pl. oszibarackot, szilvat. Igaz hogy amivel kezdeni fogtok (ahogy az elottem iro is irta sutotok, repa stb) pont kaphatoak lesznek akkor de pl az oszibarack, szilva, borso stb meg januar-februar-marciusban sincs. Es ha szerencsed van es a babad szeretni fogja az uj izeket akkor azert 3-4 honap alatt mar siman el fogtok jutni ezekhez is.
Szerintem nezz meg egy hozzataplalasi tablazatot (szerintem a kismamablogos egesz jo de nezz szet hogy neked mwlyik szimpatikus) es az alapjan ami az elso 4-5 honapban kellhet de nem kaphato telen azokbol fagyassz le.
2013. máj. 6. 21:48
4/6 anonim válasza:
Őszibarackot, meggyet fagyasztanék (én is így tettem), ezeket 6. hótól kaphatja. Illetve szilvát is lehet fagyasztani, 8. hótól kaphatja (anyumnak volt egy adag, jól jött most:))
Én mini (100ml) dobozokban fagyasztottam a gyümölcsöket, őszibarackot hámozva, magozva, szilvát és meggyet magozva.
2013. máj. 6. 23:04
5/6 anonim válasza:
A kérdés mind szép és jó.DE mi van,ha a gyerek nem eszi a fagyasztottat,ahogy az enyém se?!Szerintem jobb a "friss" télen is.Én brokkolit fagyasztottam nemrég le,mert frissen készitem neki a kaját,egy brokkoli meg tul nagy.Simán betettem fóliástul és ennyi.Babakajás üvegben is elteheted,zacskóban is.
2013. máj. 7. 06:29
6/6 anonim válasza:
Én is barackot, szilvát meggyet tettem el, plusz keresztanyám körtét is tett el, bár nem kimondottan a kislányomnak, de nagyon jól jött! Többet is fagyaszthattam volna, például a barack-készletet két hónap alatt kiette a kis haspókom!:-) Lehet még cseresznyét is fagyasztani, ha van türelmed meghámozgatni. Paradicsomot is érdemes, tököt, cukkinit, spenótot, esetleg főtt salátát összeturmixolva, céklát. Most hirtelen ennyi jutott eszembe.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!