Most akkor hány kg-ig jó a Pampers Active Baby 4-es pelus?
Nem mindegy?
addig adod rá amíg kényelmes a babának, amíg nem szorítja.
Nekem a lányom 2,5 évesen lett szoba tiszta 11,5 kg volt és 5-s pamperst hordott.
Nem azért kérdeztem!
Csak kíváncsi voltam... de bocsánat, látom már megint kár volt feltennem a kérdést :/
Szerintem csak valami elírás lehet! 7-18 kg-ig van
Egyébként ne foglalkozz vele, sokan nagyon bunkó stílusban tudnak válaszolni.
Már rég nem veszek Pampers-t (amióta a csillagokban van az ára és drágább lett a Liberonál is- ennyire azért nem vagyok megelégedve a minőségével- bár mindegy is, mert nem ez a kérdés), de pl. a Liberonál is 7-14 kg-ig van a 4-es.
Biztos módosítottak rajta, mert egyértelmű, hogy egy 18 kg-os gyerkőcre nem lehet felpréselni egy 4-es méretű pelenkát. A fél popsiját nem takarná!
A kisfiamnak a 4-esből éjszaka kifolyt a pisi úgy 9 kilósan, akkor kellett nagyobbra váltani, úgy 10 és fél kilósan már még egy méretet ugrott.
(Libero-ból már kellett a 6 -os, a többiből elég volt az ötös, mert azoknál van ugye a köztes 4+-os méret).
Szerintem elírás.
Az én gyerekem már nem pelusos, 3,5 éves és 16kg. Egy éve szokott le a pelusról, de már akkor 5-öset hordott, Pampersből. A 7-18kg szerintem túlzás. A 7-14kg a reális.
Szerintem a 18kg nem reális,mert az 5-ös Pampers Active girl bugyipeluson 12-18kg van.
Egyébként a lányom 9,5kg(9hónapos) volt mikor a 4-es Pampers Active Babyről 5-ös Liberóra váltottunk.Mondjuk ő combos baba volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!