Nem tudom megnyugtatni? Bennem van a hiba?
Ne aggódj, ez természetes a pici babáknál, mert még fejletlen az idegrendszerük, ezért nagyon érzékenyek még mindenre (front, ingerek, stb.).
Nekünk is volt ilyen időszak az elején, már úgy hívtuk, hogy jön a "6 órási rettenetes" :). Aztán egyszer csak kinőtte.
Olyankor mi is felváltva cipeltük, dajkáltuk, hol sírt, hol abbahagyta, aztán általában a cicin megnyugodott, szóval végül mindig ott kötött ki :).
Kitartás!
" felveszem az ölembe, járkálok vele"
"Néha még erősebben is sír, miután a kezembe veszem"
Lehet,hogy pont ez a baj,hogy már a sok le-fel vételtől ide-oda teszegetéstől felpörög nem tud lenyugodni!
Legalábbis nekem mind2 fiam ilyen volt!Sokkal jobb volt ha csak betettem a kiságyba őket,simogattam a kishátukat,dudolásztam vagy halk babazenét kapcsoltam,cumikát adtam tehát nem hagytam magukra őket,segítettem megnyugodni,elaludni nekik de nem kapkodtam fel őket nem ringattam őket,nem járkáltam velük fel-alá a lakásban!
Próbáld ki te is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!