Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tegyek, ha 10 hónapos...

Mit tegyek, ha 10 hónapos kisfiam kakát evett?

Figyelt kérdés

Míg teregettem addig ő kiszedte a pelusos vödörből a pelenkát és megkóstolta a kakáját.

Mi baja lesz tőle? Vigyem kórházba?

2013. máj. 5. 18:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
69%
Nem lesz semmi baja nyugi!én kiskoromban felcsipegettem a tyúkszart mamámék udvaráról,meg is ettem.azt hittem francia drazsé.
2013. máj. 5. 22:15
 12/15 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem sem kell vele kórházba rohanni, ha úgy látod, hogy minden rendben.

Valóban nem egészséges kakit enni, mert ugye tele van bacikkal, de valószínűleg legrosszabb esetben kap egy kis hányós-hasmenéses fertőzést, ami pár nap alatt rendbe jön. Nem hinném, hogy az orvos bármit csinálna vele, ilyesmiért tényleg nem kell gyomormosás.

Figyeld a babádat, és ha megbetegszik, akkor természetesen vidd orvoshoz, ha nem, akkor szerintem nincs további teendő, azon kívül, hogy legközelebb ha nem tudsz rá 100%-osan figyelni, akkor olyan helyen hagyd, ahol semmivel nem tud kárt tenni magában.

2013. máj. 6. 06:55
 13/15 anonim ***** válasza:
81%
sztem se nagy ügy. az én lányom amíg wcn voltam a kiságyban levette a pelusát és összekent mindent szarral. csimbókokban volt a hajában, az ágyneműn, mindenhol. persze meg is kóstolta. én meg csak álltam az ajtóban és röhögtem kínomban pár percig :D
2013. máj. 6. 08:05
 14/15 anonim ***** válasza:
42%

Húú kedves utolsó h le leszel ezért pontozva h ki merted röhögni ahelyett h kórházba vitted volna:D leszel te minden felelőtlen szülő most :D :D :D

De szerintem is vicces :D szerintem én is kínomba azt csináltam volna aztán neki álltam volna suvickolni :D :D :D

2013. máj. 6. 08:43
 15/15 anonim ***** válasza:

Kevés olyan gyerek van, aki nem kóstolja meg.

Semmi baja nem lesz, nyugi, de azért hiába végre valami, amit jóízűen megeszik, tedd el előle a maradékot. :D

2013. máj. 6. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!