Mit tegyek, ha 10 hónapos kisfiam kakát evett?
Míg teregettem addig ő kiszedte a pelusos vödörből a pelenkát és megkóstolta a kakáját.
Mi baja lesz tőle? Vigyem kórházba?
Szerintem sem kell vele kórházba rohanni, ha úgy látod, hogy minden rendben.
Valóban nem egészséges kakit enni, mert ugye tele van bacikkal, de valószínűleg legrosszabb esetben kap egy kis hányós-hasmenéses fertőzést, ami pár nap alatt rendbe jön. Nem hinném, hogy az orvos bármit csinálna vele, ilyesmiért tényleg nem kell gyomormosás.
Figyeld a babádat, és ha megbetegszik, akkor természetesen vidd orvoshoz, ha nem, akkor szerintem nincs további teendő, azon kívül, hogy legközelebb ha nem tudsz rá 100%-osan figyelni, akkor olyan helyen hagyd, ahol semmivel nem tud kárt tenni magában.
Húú kedves utolsó h le leszel ezért pontozva h ki merted röhögni ahelyett h kórházba vitted volna:D leszel te minden felelőtlen szülő most :D :D :D
De szerintem is vicces :D szerintem én is kínomba azt csináltam volna aztán neki álltam volna suvickolni :D :D :D
Kevés olyan gyerek van, aki nem kóstolja meg.
Semmi baja nem lesz, nyugi, de azért hiába végre valami, amit jóízűen megeszik, tedd el előle a maradékot. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!