Egy most másfél hetes babát elvinnétek auchanba nagybevásárlásra?
Figyelt kérdés
Megkérek mindenkit, hogy ne pontozzon lefelé azért, mert nem tetszik neki a válasz.2013. máj. 5. 16:13
11/22 anonim válasza:
Enyém decemberi, és pont másfél hetes volt, mikor muszáj volt elvinnem, nem volt akire hagyhattam volna. Pont az Auchanban voltam vele, igyekeztem olyan időszakban menni mikor kevesen vannak.
13/22 anonim válasza:
Hogyne lennének vírusok. Tombol a hányós fosós a legtöbb helyen. semmiképp nem vinném.
16/22 anonim válasza:
Nem vinném. Nem egy ekkora babának való. Tegnap voltam pont az osánban és baromira fújják a légkondit, nem csak a hűtőpultoknál. De nem csak emiatt nem vinném. És nem is csak a vírusok miatt.
Gondolom nem muszáj vinni, mint azt sem muszáj, hogy nagybevásároljatok. Ha megoldhatjátok másképpen, szerintem tegyétek azt.
17/22 anonim válasza:
Én biztos nem. Esetleg leszaladnék vele a közeli kisboltba, ha nagyon kéne valami, de a nagybevásárlással még várnék, vagy másra bíznám inkább!
18/22 anonim válasza:
Másfél hetest? Még 4 hónapost sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!