Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Láttatok már olyan babát, aki...

Láttatok már olyan babát, aki 6 hónaposan ült, mászott és vezetgetve lépegetett?

Figyelt kérdés
2013. máj. 4. 23:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Igen láttam.Hugom 5hónaposan ült, 5,5hónaposan állt már.
2013. máj. 5. 06:24
 12/18 anonim ***** válasza:
29%
igen!nem is egyet!döbbenet,de tényleg vannak ilyen babák.ja!és nem vezetgetve lépegetett,hanem önállóan szaladt az anyja után.
2013. máj. 5. 06:38
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Igen én láttam ilyet a gyerekorvosi rendelőbe. Sőtt, még 3 szót is mondogatott a baba, (apa, baba, kell)
2013. máj. 5. 08:01
 14/18 anonim ***** válasza:
43%

na nehogy már önállóan szaladjon a 6 hónapos...ezt ki hiszi el..mindegy.

Az ül és mászik feláll kapaszkodva annyira nem meglepő ez lehetséges.

Vezetgetve lépeget: ez meg egyértelmű hogy a szülő által előidézett dolog hiszen benne van hogy VEZETGETVE, a baba gondolom élvezi mert függőlegesen látja a világot de hogy ez nem saját erejéből történik az is biztos.

Egyébként látni már én is láttam ilyet, véleményem megvan róla.

2013. máj. 5. 08:14
 15/18 anonim ***** válasza:

Fiam 6 hónaposan sétált az ágy mellett. A doki is mondta nem semmi. Én is korainak tartottam. Nyújtotta csórikám a kezét felém mindig, de nem vezetgettem! Szóval van ilyen. Egyébkén 9 hónaposan önállóan szaladt, nem ment..szalad. Soha nem felejtem el, épp felújítás volt nálunk, segítettem. És egyszer csak odaszaladt hozzám.

Viszont nem ült, csak 9 hónaposan. Mászni is később mászott sajnos. Őt a menés érdekelte nagyon. Pedig nem erőltettem!!!! Sőt!

2013. máj. 5. 11:43
 16/18 anonim ***** válasza:
Van egy 8hós kisfiú, aki már 6hósan mászott és lépegetett búrok mellett, nem jártatták! Most 8hós és egyedül megy, szalad! Az én lányom 14hós, még mindig nem indult el :) Vannak ilyen "csoda" babák!
2013. máj. 5. 12:15
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ!
2013. máj. 5. 20:31
 18/18 anonim ***** válasza:

én meg a köszönöm a lepontozást az őszinte válaszomért!Azt várjátok el hogy leírjam az illető anyuka nevét,rákerestek facebook-on,és akkor látjátok hogy a fél éves baba szalad...???

12-es voltam.

2013. máj. 5. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!