Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit egyen a baba, ha? Bőv.

Mit egyen a baba, ha? Bőv.

Figyelt kérdés

...ha az anyatejjel (egészségügyi okokból) le kell állni, tejre allergiás, tápszert meg nem fogadja el?

11 hónapos, enni már eszik egész jól, csak sok mindent nem is ehet.

Van valakinek ilyen babája? hogyan táplálták és milyen kiegészítőt kapott?

2013. máj. 3. 15:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Meg kell próbálni higított kecsketejjel pl., nagyon sok kicsi csak a tehéntejre allergiás, a többire nem.
2013. máj. 3. 16:06
 2/6 anonim ***** válasza:
próbáltad már az ízesített tápszert?az én lányom imádta,banánosat...vagy esetleg azt a fajta tejet,amit allergiások is ihatnak,nagy hirtelen akartam kimondani:D,el lehet már kezdeni?
2013. máj. 3. 16:21
 3/6 A kérdező kommentje:

Nem kaphat kecsketejet, semmilyen tejterméket.

Egy olyan speciális tápszert kaphatna (mellesleg már csak egy éves koráig), ami aminosavakig van bontva.

Még cukorral nem próbáltam, lehet hogy azt kéne? Csak hát a cukrot amúgy igyekszem minimálisra szorítani, ennyi idősen nem szoktam a gyerekeimnek nagyon adni még.

2013. máj. 3. 16:31
 4/6 A kérdező kommentje:
Ja és szerintem is marha büdös az a táp, szóval nem csodálom, hogy nem kell neki...
2013. máj. 3. 16:31
 5/6 anonim ***** válasza:
növényi tej?? minden szükséges benne van, ha olajos agból készült, akkor sok kálcium, ha gabonából, akkor sok szénhidrát, fehérje. Keress rá máshol, vagy írj privit és leírom részletesen, én hogy csinálom.
2013. máj. 3. 17:17
 6/6 A kérdező kommentje:

Rizstejet kap, szereti is, csak hát abban még sincs annyi minden, nem? (dm Alnaturásat veszem. Nagyobb gyerekem is allergiás, a saját készítésűvel én befürödtem eddig.)

Olajos magvakat szintén nem kaphat még.

Persze szívesen veszem, ha írsz tapasztalatot.

2013. máj. 3. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!