Aldis vagy a lidl-is pellenka ajobb? És milyen árban vannak,4-es méret érdekelne?
Lidl Toujurs (lehet nem írom jól) 2500 alatt van, 44 vagy 48 db van benne. Elég drága mert 50 forint felett van darabja, ahhoz képest nekünk csak nappalra vált be, éjszaka gyorsan átázott. Nem vettem csak egyszer.
Az aldisat nem ismerem, oda nem járunk.
Mi most Dadát (37Ft/db), éjszakára bernit (45Ft/db) használunk, de már 5-ös méretet.
Aldi
Mi Pampers-t veszünk szinte mindig, de a legelején, mikor megszületett a lányom, kipróbáltam a Lidl-t, nem jött be, mert túl vastagnak találtam, nem komfortosnak. Most pár hónapja kipróbáltam az Aldi-t, mert a 2,5 éves kislányom még pelusos volt, de úgy, hogy ha picit csurgatott a pelusba, akkor azonnal kérte, hogy tegyem tisztába. Így marha nagy pazarlás volt a pampers-t dobálni kifele 2 csepp pisinél, és képes volt ezt 5-10 percenként eljátszani ám. :-) A kisfiam pedig 6 hónapos volt ugyanekkor, szintén nagy pelusfogyasztó, úgyhogy gondoltam, hogy megnézem az Aldi-st, mert úgyis oda járunk és pénzem sem volt Pampers-re épp. Nagyon jó, én nagyon ajánlom. Most megint Pampers-t használunk, de tök jó, hogy tudom, hogy van még egy jó fajta pelus, ha épp kell.
Azonos árban van minden méret az Aldisnál.
Aldis... ezt használjuk a 2-es méret óta.
Kislányom az összes márkásból kipisilt, kikakilt, ebből csak nagyon-nagyon ritkán.
Ára jelenleg a 4-esnek 2399.- és 50 db-os
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!