Csak neten tudok vásárolni, nincs a közelben normális bababolt, ahol szét tudnék nézni. A webáruházban ezt ajánlotta a hölgy, hogy strapabíró és kényelmes. Szerintetek? Megéri? Köszi.
Ez ugyanez a márka, csak ez 20kg-ig terhelhető és 50 cm a háttámlája.
2013. máj. 3. 09:33
3/12 anonim válasza:
Viszont a másiknak, amit belinkeltél, van lábtámasza. Attól is függ, hogy mekkora a babád, meddig fogod használni, hova fogod használni és hol?! És persze mennyit szánsz rá! Egy biztos, sport babakocsit ne vegyél használtan! Ezeket nagyon széthajtják.
csak nem tudtam sehol kipróbálni. Jónak tűnik. Magasan van a tolókar, ami pl egy magasabb embernél fontos szempont, mert írtó kellemetlen km-eken át úgy tolni a babakocsit, hogy közben félig be vagy hajolva.
2013. máj. 3. 09:44
5/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!:) Igen, én is Pierre Cardinnal (PS630)szemeztem, de sajna mindenhol hiánycikk, egy helyen lenne, de ők nem webáruház és nekem 150km-re vannak. Mindennapi sétákra van egy masszív multifunkciós sport része, de sok helyet foglal a csomagtartóban, nyaralni is megyünk, strandolni is, ezért olyat keresek ami majdnem vízszintesig dönthető, és állítható a lábtámasza. 11 hónapos a kisfiam, de sokszor elrázza a babakocsi.:) Olyan rossz így látatlanba babakocsit venni. Kb 20-25eft-ot szánnék rá!
2013. máj. 3. 13:50
6/12 A kérdező kommentje:
Kedves Első! Te melyik babakocsi választottad a Pierre Cardintől?
2013. máj. 3. 14:02
7/12 anonim válasza:
Azt, amit írtál. ps 630. :)
A hátránya: Kicsi a pakolórész, de ez annyira nem fontos, a többi pozitívum mellett. Illetve, nekem furcsa volt a tolókar először, de meg lehet szokni.
2013. máj. 3. 16:59
8/12 anonim válasza:
www.nikicabababolt.hu
Nézd meg itt.
2013. máj. 3. 17:04
9/12 A kérdező kommentje:
Mai nap nem jutottam oda, hogy felhívjam őket, de úgy látom holnap is vannak. Köszi. Még megírnád nekem Te hány cm magas vagy? Mennyire kényelmes tolnod, a tolókar miatt?
Én 162cm-mel nem tudom, hogy mennyire lenne kényelmes, mert mindenhol azt írja, magas szülőknek is kényelmes. Köszi a segítséget!
2013. máj. 4. 20:12
10/12 anonim válasza:
Én 168 és teljesen jó.Nem kell begörnyedni egyáltalán és a lábam is bőven elfér a kerekektől. Egyáltalán nem rúgok bele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!