6 hónapos babámnak miért kell még hipoallergén tápszert adnom?
2. a Ha-s tápszert fel lehet írni 1 éves korig.
Én is irattam másikat 4 hónapos kora után ugyanabból a simát.Semmi baja tőle.Azért írja fel a ha-st mert azt kezdtétek az elején.Szólj neki,hogy írjon simát fele annyiba kerül.
a lányomnál kapásból azt írta fel,
pedig nincs allergiás a családban és ki is jelentette hohy 1 éves koráig azt kaphatja.
amúgy a nem HA-s tápszert csak 6 hónapos korig írhatják receptre.
én anno a lányomnál mikor 7 hónapos volt,megvettem a nem HA-s tápszert.
a fiamnál muszáj,sőt kötelező mert asztmás,de ez ugyebár indokolt eset.
szerintem csupán elővigyázatosságból adatja azt.
de így 6 hónaposan már én is váltanék.pl a Milupa 1-es tápszer recetp nélkül 1660.- és 900 gr
a miumill Ha-s receptre 1770,- és 500 gr
nem mindegy!
Az én anyukám kicsit allergiás a tejre(ha nagy mennyiségben iszik), de csak kipattog. Én pollenallergiás vagyok. Lehet ezért írja a HA-t.Már értem.Most, hogy 6 hós lett a Milumil HA Start Optimáról a Milumis HA 2 Optimát írta fel. Váltott. Igaz ez 600 gramm és 2160 Ft még ígyis kedvezménnyel( A HA Start 2300 Ft volt kedvezménnyel).De akkor maradunk ennél, ha szükség van rá.Majd 1 éves kora után meglátjuk mi lesz.Mivel már csak este meg reggel eszik cumisüvegből, a többi étkezést már kiváltottuk nem izgat annyira.Meg szerencsére még tudok venni anyatejet, így még azt is kap.
Köszönöm a válaszokat.Érdekelt nagyon a téma, ezért kérdeztem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!