Vélemény a hordozókendőről?
Figyelt kérdés
Mit jelent a méret (M, L, stb.)? Szeretnék venni, mert könnyebb lenne a mozgás a Bébivel. Tényleg használható újszülött kortól?2009. szept. 28. 08:21
1/5 A kérdező kommentje:
Senki?? :-(
2009. szept. 28. 09:09
2/5 anonim válasza:
en mei-tait vettem, vhol a hordozokendo es a kenguru kozott van, én arra voksolok :D
a kendobol az m -l, stb a hosszt jeloli, en a negy metereset ajanlom (L), mert tobbféle megkötést is lehetővé tesz (az 4 meter hosszu)
ha 7 kiló alatti bebid van, én ajanlom a rugalmas hordozókendőt (ha mondjuk par hetes a bebid), en azt nagyon szerettem, es konnyebb volt, mint a "rendes" kendő
3/5 A kérdező kommentje:
3 hetes lesz holnap. Köszi a választ!
2009. szept. 28. 09:51
4/5 anonim válasza:
Szia!
Én azt javaslom, hogy ha hordozókendőben gondolkodsz, akkor mindenképpen próbáld ki magadon. Én 166 cm vagyok (jobb napokon), viszont az a faros-bögyös típus, a szülés után jó pár kiló rajtam maradt. Még a 4 m-es kendővel sem tudtam egyes kötési formációkat megkötni, mert kicsi volt. Elméletileg a 4 m-es kendő 180 cm-es emberkére van...
5/5 A kérdező kommentje:
Hú, hát vaterán néztem olyat, amit nem kell kötni. Az nem is jó?
2009. szept. 28. 11:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!