Anyukák segítséget kérnék, mit adjak fél éves
lányomnak uzsonnára?
tápszert, v anyatejet. de ha ennyire sietsz, akkor adhatsz neki tejpépet pl.
2009. szept. 28. 08:12
nálunk meg úgy van, hogy délelőtt van anyatejci, aztán délben főzi, aztán pici tejci, aztán kapja a gyümit délután, sztán megint tejci, este meg tejpép tejcivel.
Szerintem adhatsz neki te is tejpépet egy kis gyümölccsel.
üdv: 6,5 hós anyukája
2009. szept. 28. 08:20
Vagy gyümi+tepép vagy tápszer. Én sokszor 2x adok gyümölcsöt.
2009. szept. 28. 08:20
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Kedves Első! Sehova nem sietek csupán arról van szó, hogy mikor uzsonnára húsos főzeléket adtam, vacsorára nem ette meg a tápszert. Gondolom jól eltelt vele. Ezért át tettem sz ebédre a főzeléket, de ezt le is írtam a kérdésemben...
elolvastam a kérdésedet, és meg12ttértettem. én arra ért
2009. szept. 28. 08:34
bocsi, a kisfiam belenyúlt:) szóval elolvastam és megértettem amit írtál. a sietséget arra értettem, h miért akarsz kiváltani még 1 kajálást, ha akarsz egyáltalán. ennyi idősen nyugodtan kaphatna uzsira és vacsira anyatejet v tápszert.
2009. szept. 28. 08:36
Az en velemenyem is az ,hogy fel evesen nem kellene meg egy evest kivaltani,kaphatna tapszert,vagy ha anyatejes meg,akkor azt.
2009. szept. 28. 08:58
az én kislányom is féléves, ő még anyatejet kap uzsonnára is, és vacsorára is. Még húst sem adok neki ebédre, csak sima zöldségpürét.
2009. szept. 28. 09:20
9/10 A kérdező kommentje:
A lányom kezdettől fogva tápszeres, azért gondoltam hogy uzsonnára is ennivalót adok neki, nem tápszerrel tömöm. Nem tudom mennyi tápszert kell egyen egy ekkora gyerek, de azt hiszem maradok uzsonnára a tápszernél vagy tejpépnél. Köszönöm hogy írtatok.
szia, az én fiam is kezdettő fogva tápszeres sajna. Ő fél évesen úgy döntött nem kell a tápzer neki, és azóta is csakis reggel és késő este hajlandó megenni! Nálunk ez a menetrend:
reggeli: tápszer
tízórai: gyümölcs vagy joghurt keksszel, piskótával
ebéd: főzelék
uzsonna: tejpép
vacsora: főzelék
késői vacsi: tápszer
Most 10hós, de ez a menetrend van már fél éves kora óta. Szinte az összes tápszert kipróbáltuk, napi max 200-250ml-eszik meg belőle összesen reggel és este.
A tejpépeket nagyon szereti, elég sokféle van, én heti 2dobozzal veszek így tudom variálni az ízeket, és szerintem uzsira elég laktató is.
2009. szept. 28. 13:19
Kapcsolódó kérdések: