Ti otthagynátok 1 hétre 1,5 éves gyermeketeket a naygszülőknél?
Nagyon szereti őket,és persze viszont. Tudom, hogy jó kezekben lenne, csak aggódok, hogy nem sérülne-e a gyerek. Még igazából max. 1 teljes napot volt anya nélkül, apa nélkül 3 teljes napot. Félek, hogy azt hinné, otthagytuk végleg. Mondjuk minden nap tudnánk skype-olni, ott látna. Szóval nagyon szeretnénk, ha kipróbálnánk, csak féltem.
Van valakinek tapasztalata? Vélemyény?
Köszönöm előre is.
oké, én lepontoztalak. :)
Szerintem sem lesz semmi baja, de én nem hagynám még ott, csak ha nagyon muszáj.
Még nincs idő érzéke és egy hét nagyon sok. De ez én vagyok.
Baja biztos nem lesz, sőt még jól is érezheti magát.
Mi is imádtunk a mamánál lenni, minden nap rántott husi volt koviubival. :D
Tehát ha nem lenne iszonyat fontos, nem tenném. Olyan mint a bölcsi, nem tenném be a gyerekemet, de ha a megélhetésem múlna rajta stb, akkor muszáj lenne.
Az átmenet jó ötlet, először szombat- vasárnap hagynám ott többször.
Hm... Nagyon köszönöm a sok gyors választ, bár még döntésre nem jutottam. Igazából nem nyaralásról lenne szó. Pont csak őt szeretnénk "lassan" hozzászokatni, hogy nem csak anya meg apa van. Annyi még, hogy előtte 4 napig együtt lennénk ott. Sajnos rövidebb idő nem működik, mert külföldön élünk és ez is nagy véletlen, hogy a mi hazautunk után 1 héttel valaki vissza tudná őt hozni a mamával.
Egyébként aludt mát többször ott 1-1- éjszakát, és még soha nem volt gond.
De nehéz!
Igen. Minden évben kétszer volt a nagyinál egyéves kora óta. Volt olyan, hogy 2 teljes hetet a nyáron. Igaz, ő mindig is nyitott és barátságos baba volt, bárkivel szóba elegyedett az utcán is. A mai napig ilyen, semmi baja, és idén nyáron a mama nővéréhez utazik majd fel Pestre.
Szerintem ez gyerekfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!