Milyen becézéseket tudtok a Noel névre?
Figyelt kérdés
Noelnek fogják a kisfiamat hívni és kíváncsi lennék, ki,hogyan becézi a gyermekét, esetleg milyen becézéseket hallott már. Kitalált becézésekre is vevő vagyok, úgy, hogy a kreatív anyukák válaszát is várom.:-)2013. máj. 1. 07:49
11/14 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó nem azt kérdeztem,hogy neked tetszik e :-)) Na én láttam ilyen becézéseket :-)
Noa, Noni, Nozsó, Nocó, Notya, Nonesz,
Most ennyi jut eszembe :-)))
2013. máj. 1. 18:26
12/14 anonim válasza:
Karinak is lehetne becézni, ugyanis a francia Noël Karácsonyt jelent magyarul...
Ezt persze csak viccből írtam, a Noli, Nolka, Nonó becenevek nekem is tetszenek.
Ettől függetlenül, Franciaországban igen elterjedt név, női megfelelője a Noëlle.
13/14 A kérdező kommentje:
Igen,régen azoknak adták,akik karácsonykor születtek...azt olvastam. :-)
2013. máj. 2. 08:58
14/14 anonim válasza:
Noelke, Noelka, Nolcsi, Noli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!