Meddig aludt veletek (Hány hós korig) egy szobába a babátok?
Figyelt kérdés
2009. szept. 27. 20:34
3/16 anonim válasza:
15 hónapos, még mindig a mi szobánkban alszik.
Nem akarom még a bátyjához berakni.(9 éves)
Majd egy év múlva kb. Mert nem akarom, hogy zavarja a nagyot. Nem is tudom hogyan lesz. Kéne egy emelet még egy szobával. :D
4/16 anonim válasza:
Még velünk van, pontosabban mi vagyunk a szobájában, 4 hónaposak vagyunk.
5/16 anonim válasza:
13hónapos,születésétől velük alszik egy szobában.Nem tudjuk berekni a kiságyát a masik szobában-nincs hely-így lesz még egy ideig,hacsak nem találunk nagyobb lakást.
6/16 anonim válasza:
11 hós, még velünk alszik. 13 hónapos lesz amikor lesz saját szobája (elköltözünk), hát nem tudom hogyan fogom átszoktatni. Nagyon megszokott minket, a férjem horkolására sem ébred fel (pedig én is sokszor felriadok miatta), ill. minden éjjel felkel és csak úgy alszik vissza ha az ágyunk mellé húzom az ő ágyát és a rácson át fogjuk egymás kezét. Biztosan nem lesz könnyű...
7/16 anonim válasza:
9 hónapos koráig (addig szoptattam).
8/16 anonim válasza:
Nagyfiam 3.5 éves koráig volt velünk (4 éves). Most ennek isszuk a levét. Így a picurt 4 hónaposan külön szobába tettem:D Baromi jól működik!!!
9/16 A kérdező kommentje:
miért ittad a levét mi volt a gond?
2009. szept. 27. 21:36
10/16 anonim válasza:
6 hónapos koráig. Akkor már nem evett éjjel, így szétköltöztünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!