A gyerekorvosok miért HA tápszert írnak fel automatikusan újszülött babáknak?
Az utolsó hozzaszólónak van igaza, nem azért írják fel mert tejallergiás van a családban, hanem azért mert: 1. a baba koraszülött, vagy 2. pici, valamilyen okból nem elég fejlödött stb.Nekem ikreim vannak , ök a 30. hétben születtek, és természetesen ök is HA- s tápszert kaptak.
Sztem ha egy teljes egészséges , jól kifejlödött 3 kg- os egészséges babád van, akkor elég neki a sima. Örülj neki, olcsóbb, és bárhol megtalálod mig a HA-st egyes helyeken rendelni kell.
Na a mostani utolsónak viszont nincs igaza.
Kiírt napon született a kisfiam, 3,5 kg-val, és mégis HA tápit írt fel a dokink!!!
Itt a környékünkön MINDEN újszülöttnek alapból a HA-s tápit írják fel.
Aztán vagy elfogadja, vagy nem. Ahogy az enyém sem fogadta el, így váltottunk simára már másfél hónaposan.
Én sem értek egyet az utolsó előttivel, mivel a gyermekemet túlhordtam egy héttel és 4230g-mal született.
Bent a kórházban aki kapott tápit, mindenkinek a HA-t írták fel, igaz nekünk már váltanunk kellett AR-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!