Igény szerinti etetés - és ha letelt 3 óra?
Attól függ mekkora...
Tesóméknak azért nem evett mert születése után 2 héttel még iszonyú sárga volt....
Kórházba is kerültek mert sehogy nem bírt tejet tukmálni a picibe... Kiszáradt volna... hiába akarta tesóm 3 óránként etetni...
Alapvetően nem baj, ha nem éhes 3 óra alatt, de lehet nem árt azért megkínálni.
Az én lányom soha nem sírt kajáért, úgyhogy én ezért álltam rá a 3 óránkénti etetésre, mert különben nem tudom mikor kérte volna a hamit...
Eleinte én is igény szerint adtam, aztán valahogy elmaradt az igény. Meg sem mukkant a kisasszony, úgyhogy jobbnak láttam innentől kínálgatni.
és a picinek csak a szemefehérjén látszott hogy egy kicsit sárgásabb heim pálban megszúrták vettek tőle vért és azt mondták hogy brutális...
2 hét infúzió és antibiotikum napi 3szor
Attól függ mekkora baba és előtte mennyit evett.
Nekem evett rendesen,de éjjel már egész piciként nem akart enni.Így éjfélkor megetettem (sokszor fel se kelt rá),utána reggel 5 körül ébredt,akkor lett éhes.Nem keltem fel hajnal 3kor,hátha éhes.De szépen fejlődött,így nem erőltettem,örültem,hogy alszik.
Napközben volt hogy másfél óra alatt éhezett meg,volt hogy 4 alatt.
Ha nem sárga és nem volt koraszülött, valamint nem fogy, akkor nem baj.
Nekem anno ezeket mondta a doki, a decemberi fiam 3-4 órákat simán aludt a levegőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!