NApi 5-6 kaki nem sok egy kicsit?
Kisfiam 6 hónapos, egy hónapja kóstolgatunk, alma, sárga-őszibarack, banán, körte, meggy, szilva, sütőtök, krumpli, sárgarépa, gabonapép, zabpehely rizs, amiket eszik. Jó étvágyú nagyon, szopik után adok neki, de egy rendes szopi után képes 130 g főzeléket még benyomni, illetve gyümölcsből akár 150 g-ot is. 1-2 napja nagyon sokat kakil, nem híg, teljesen egészséges, rendes nagyfiús,
hozzátáplált kaki, ami nem kőkemény, hanem teljesen egészséges kinézetű. De ma ha jól számoltam 6 kakija volt, mindegyik "teljes" adag. Olyan mintha amit megenne ki is jönne belőle vagy nem tudom, de nem sok ez egy kicsit?
Szia!Ahogy egy kedves barátnőm mondta erre nekem is egyszer:ami bemegy annak ki is kell jönnie, és ahogy látom a fiadnak jó étvágya van:)
Amúgy hizik normálisan havonta?Ha igen,akkor ne aggódj,majd változni fog idővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!