Hogyan szoktassam le az éjszakai evésről?
Kisfiam 4 hónapos. Nappal alig eszik, már majdnem kiugrik az ölemből, elutasítja, sír ha kínálom. Adagja kb 50-90 ml tápszer, 4szer, esetleg ötször. Éjszaka viszont 4szer eszik. Először 150 ml. majd 120-akat. Mit csináljak. Már nem zavar, hogy fel kell kelnem hozzá, de ez az evés????
Köszönöm előre is a segítséget.
Ezt nem értem. napközben eszik 4-szer vagy 5-ször, és éjszaka még pluszban 4-szer?
Akkor gyakorlatilag ha 1 napot veszünk számításba, akkor a 24 órából, ő 9-szer eszik?
Hát igazából nem tudsz mit csinálni, mert meg nem tömheted nappal ha egyszer nem akar enni. Annak meg nincs értelme hogy túl eteted és kihányja.
Nekem is 4 hónapos a fiam, de ő napi 5-ször eszik, éjszakát átalussza kb. 1 hónapja.
Hány óránként eteted? lehet abban van a hiba. Próbáld meg húzni a 2 etetés közti időt, akkor éhesebb lesz.
Nekem így eszik ( mármint az etetések közti idő): 3,3,3 és fél,4, és 5. Tehát ennyi óránként eszik. Az utolsó evés után alszik reggel 5, fél 6-ig.
Kedves Kérdező!
Tessék cukor nélküli teával (csipkebogyó hús) kínálni a gyermeket, amikor megébred, és lassan le fog szokni az éjszakai étkezésről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!