Hogyan tudom nővelni a tejem mennyiségét, hogy az 1 hónapos babámnak elég legyen? Mindkét mellből kell szoptatnom, és még az sem elég neki, korábban lefejt tejjel kell kiegészítenem. Napi 2x iszok tejserkentő teát.
Van még a homeopátiás bogyó a patikában. A védőnők is tudnak receptet adni kis tejserkentő bogyók készítésére.
A legjobb mód, ha napi 3 liter folyadékot iszol, ebbe a levesek, tej nem számít bele. Olyan gyakran tedd mellre, amilyen gyakran csak kéri a baba. Próbálkozhatsz még közte fejéssel is. Nekem csak az utóbbi segített. 3 hét kellett, mire beállt a mennyiség. Viszont aztán több is lett a kelleténél, tudtam eltenni.
Bocs az off-ért!
Elsőnek: Milyen homeós bogyó segített és milyen mennyiségben szedted?
Szia
Szerintem meg növeld a tea mennyiségét. Én másfél liter teát iszom egy nap alatt. Mondtam is a védőnőmnek,és azt mondta,hogy az megfelelő mennyiség,meg hogy annál többet ne is igyak.. De amúgy a a laktoherb teán rajta is van,hgy napi 4-6 alkalommal "kell" fogyasztani. Én úgy csinálom,hogy este felrakok 1.7 liter vizet főni,és miután felforrt,beleteszek 5 filtert. Ezt hagyom állni egy kicsit. Elvileg 10 percig kell hagyni,de én több ideig szoktam,az biztos.. De van egy ismrősöm pl.és ő teát is iszik,meg homeós bogyót is szed egyben.. Kinek mi vált be..
További jó babázást mindenkinek!! :)
/Üdv.,egy 8 és fél hetes kis babuci anyukája :)/
Jó a szopi tea,de nem szabad belőle 4-6 csészénél többet inni.
Ugyanis a tea vízhajtó,így sokat kell pisilni a szervezetnek pedig KELL a víz a tejtermeléshez!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!