Alex, Gergő, Roland vagy Máté a legszebb szerinted?
Figyelt kérdés
Hosszú P betűvel kezdődő vezetéknévhez. Mindegyik passzol hozzá amúgy.2013. ápr. 28. 20:33
3/19 anonim válasza:
Nekem a Roland tetszik legjobban.:)
6/19 anonim válasza:
Gergő :)
párom neve is Gergő :D
Gergő vagy Roland :D
Gergő az olyan szép magyar ősi név :)
7/19 anonim válasza:
Gergőből, Mátéból most Dunát lehetne rekeszteni. Az Alex jó név, de az x miatt nem adnám. Maradnék a Rolandnál.Nekem eddig ez volt az egyik favorit név, de Olivér lett a kisfiam végül. Most viszont a Kornél tetszik:-)
8/19 anonim válasza:
A Kisfiam Máté, nekem ez a legszebb név :)
9/19 anonim válasza:
Ma mondták a rádióban,hogy a tavaly született babák nagy része,Máté vagy Hanna.Nekünk ha lány lett volna Hanna lett volna,fiú lett és vajon mi lett a neve:)?Na,de leginkább azért,mert apukáját is így hívják.
10/19 anonim válasza:
Nekem ezek közül a Gergő és a Máté tetszik. Talán a Gergő jöbban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!