Mivel ápoljam? 8 hónapos kisfiam bőre száraz, főként az arcán. Mit ajánlotok? A fürdetőkrém ill. a HIDROPFHIL NONIOn nem vált be!
Figyelt kérdés
2009. szept. 27. 10:31
1/5 anonim válasza:
Ha valaki,akkor mi nagyon sokat szenvedtünk 2 hós lányom pofijával.
Érdes,piros száraz volt neki.
Mindent kipróbáltunk,semmi nem segített.
Aztán vettem Babe testápolót kifejezetten érzékeny bőrű babáknak.Gyönyörűen helyrehozta.
Nem olcsó,de megéri és sokáig elég.
Nézdm meg a honlapjukat.
2/5 anonim válasza:
mi is ilyen gonddal szenvedtünk,nekünk úgy múlott el,hogy minden reggel,délben testápolóztuk,este fürdetés elött fél órával jól bekentük babaolajjal,(fél óra alatt beszívódik amennyi kell)majd pancsi után testápoló!
nem mondom,hogy egyik napról a másikra helyrejött,de pár hét alatt tökéletes lett a bőre!
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. A BABE-ra gondoltam én is. Meg is nézem a honlapját és holnap beszerzem. Jó babázást!
2009. szept. 27. 16:02
4/5 anonim válasza:
Fürdés után egyszerű paraffin!! Az a legjobb..3 Deci hónapokig elég és nem is drága..Az én lányom 8 hónapos koráig üvöltött a BABÉ illatától is..
5/5 anonim válasza:
A gyógyszertári olajat próbáltad már? Oliva olaj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!