Hogyan tudnám biztonságossá tenni a lakást egy 1,5 éves baba számára?
ablakokat kinyithatatlanná tenni (kulcsossá alakítani vagy leszerelni a kilincseket), wc-fürdő ajtót zárva tartani, konyhába minden éles és törékeny dolgot fel pakolni, elérhetetlenné tenni, alul csak műanyag dolgokat tartani vagy olyanokat amik nem jelentenek veszélyt rá.
gáznak a kapcsolóit elérhetetlenné tenni (mi gyerekzárat szereltettünk rá), konnektort bedugeszolni, az összes szekrényt a falhoz rögzíteni, tv-vel együtt (enyém a tv-t rántotta magára, még jó, hogy az a vékony, könnyű fajta;)), pici dolgok, éles tárgyak felső szekrénybe pakolása, alul tartsd a törcsiket, konyharuhákat, zoknikat, stb -amiknek nem baj a ha naponta 20x lesz kiborítva :D
vagy alsó szekrényekre zárat szerelni. sarkokat feltappancsolni, vezetékeket elvezetni, hogy ne férjen hozzá
én még az sarkosabb foganytyúkat vagy leszettem, vagy pl a sütőnyitójának a sarkára zoknit kötöttem, mert pont ezek a halántéka magasságába vannak és már ment neki sajnos
pl a kisebb szőnyeget vagy eltettem vagy csúszásgátló van alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!