Gyümölcspép sűrítése rizsliszttel. Hogyan lehetne úgy sűríteni rizsliszttel a gyűmölcspürét, hogy a gyümölcsöt már ne kelljen főzni, ne menjenenek tönkre benne a vitaminok?
Figyelt kérdés
2009. szept. 27. 08:42
1/2 anonim válasza:
Biztos rizsliszt? Nem esetleg rizspehely? Mert én rizspelyhet szoktam használni.
Kis forró vízben szoktam kikeverni a rizspelyhet és utána keverem a gyümihez.
2/2 A kérdező kommentje:
Liszt,ez a probléma.Barátnőm vette gyümölcs sűrítésére.Tudja,hogy én a diétás receptekkel,kajákkal toppon vagyok,ezért tőlem kérdezte hogyan készítse el.Az első gondolatom az volt, hogy sehogy,de hátha van vkinek ötlete,mert,mint tudjuk 800 Ft egy kiló.Ilyen célra én is pelyhet szoktam venni.De azért köszi.
2009. szept. 28. 07:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!